Personalia

Renate
Uploaded with plasq's Skitch!

Jente på 27 år fra Kristiansand.
Åssen blei jeg scrappegal?? Jo,jeg har en samboer som er overarbeidet dataprogrammerer med minst 3 jobber og jobber nesten hele døgnet til tider. Dermed trengte jeg en hobby. Så jeg prøvde meg på litt kortlaging til jul 2007. Dette ga mersmak,og jeg kom meg på et kurs på HobbyHimmelen (den lokale scrappebutikken). Jeg har tidligere drevet litt smått med kalligrafi-skriving, og har venninner fra Stavanger som har drevet med scrapping en stund. Og nå er jeg hekta!!! :)

Meningen min med denne bloggen er hovedsaklig å legge ut arbeidene mine et sted,og gjerne få litt feedback slik at jeg kan utvikle meg. Legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg glad! :)

Fra og med januar 2010 var jeg så heldig å vinne Årets Designer 2009 på forumet Scrapbook Express. Dermed var jeg så heldig å vinne en plass på Designteamet deres. Der har jeg prøvd å utvikle meg litt, og lærer mye om driften av et forum. Veldig verdifull lærdom! :)

Jeg har gått skikkelig inn for dette,og har lyst å lære masse mer. Med andre ord, jeg er en lærevillig og scrappegal sørlending! :)
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This