fredag 14. september 2012 | By: Scrappegal

So Cute Surprise #8

Denne LO'en begynte jeg på som en ettervirkning av en annen LO jeg holdt på med, for å få brukt opp litt rester o.l som lå rundt meg. Jeg kom på at jeg hadde noen chipboard-klistremerker med sånn honningmønster liggende, så jeg begynte bare på noe, og så hva det blei til. Det blei først veldig mislykket syns jeg, pga for sterke farger på mistingen min.... Men jeg klæsjet på litt gesso, fant fram en stensil, blandet ut litt Coarse Molding Paste med malingsfarge, og jobbet meg framover for å se om jeg kunne få til noe likevel.... Deretter begynte jeg å pynte med restene jeg hadde liggende på pulten, og har etter mange omganger med "fiksing" kommet fram til et resultat, som jeg fant ut at kunne passe perfekt til den ene utfordringen de har inne hos utfordringsbloggen That's Just So Cute nå, der oppgaven er å bruke maling og/eller spraymist på prosjektet. Jeg har brukt begge deler :)


IMG_4367 - edited_blogg


IMG_4368 - edited_blogg
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

14 kommentarer:

Tone K. sa...

Kjempefin side !!! Såååå mange stilige detaljer....herlig bilde og farger også :)

Linda sa...

Åååå, denne varbknallfint! Herlig med teksturen og lagene :)

Takk for du tok utfordringen vår

Laila sa...

Stilig Lo, likte godt det du hadde gjort med pussiga av bildet.
Flotte farger, kule detaljer!

Luce sa...

Bakgrunnen ble knallflott! Herlig bilde og fantastisk med alle lagene av papir, mesch og pynt - herlige detaljer :o)
Ha en flott dag :o)

Stine sa...

Stilig LO! Bakgrunnene dine blir så kule! Og her var det flotte farger og masse herlig pynt!

Tusen takk for herlig bidrag:-)

pia iris sa...

wow wow og atter wow.
dette ble griselekkert altså.
utrolig flott bakgrunn.
var ikke lagd i full fart dette her nei.
takk for ditt bidrag. klem pia

Jorunn`s scrapperier sa...

Dette er du bli godt på.
Herligt med de sterke fargene på detaljene.
lakrisjenta

LindaSS sa...

For en stilig LO, og den så ut som den var skikkelig gøy å lage.. :) Og som svar på spørsmålet ditt i bloggen min, ja det er et kort.. :)

Solrun sa...

Nydelig lo du har laga, og for en flott blogg :D

Ha en rigtig fin dag!
Klem

Solrun sa...

Kjempe fin lo! Flotte farger, og for en nydelig blogg :)
Ha en fortsatt fin dag!
Klem

Drycha sa...

Great background, colors and composition!! Love that :)

Arnlaug sa...

Denne var jo berre heilt fantastisk! Så herlig struktur og detaljer, og ikkje minst super søt bilde:-)

Takk for kjempe koslige kommentarer i bloggen min:-)

Linn sa...

Åh så nydelig artsy!! og fargebruken var bare vakker!

misty sa...

Incredible! Love!