mandag 27. august 2012 | By: Scrappegal

WOW, jeg har scrappet igjen!

WOW, jeg har scrappet igjen!!!

Jeg beklager at bloggen min har blitt så neglisjert de siste 7-8 månedene! Jeg ble gravid igjen, og ble så utrolig mye syk og dårlig at scrappingen fikk desverre lide en del.
Jeg har scrappet litt sånn smått innimellom, men ikke fått lagt ut så mye. Så nå har jeg LITT å ta igjen med å få lagt ut og vist dere det jeg har jobbet med helt siden januar! Wow, det er lenge!

På tirsdag har jeg bare 8 uker igjen av mitt andre svangerskap, og vi venter ei lita JENTE! Det hele kom som en stor og hyggelig overraskelse, og det blir da 22 måneder mellom bror og søster :) Så da håper vi at de skal få mye glede av hverandre når de vokser opp.

Men, tilbake til scrappingen!
Som jeg nevnte, så har jeg scrappet litt innimellom. Så det vil ta litt tid for meg å komme ajour på å få lagt ut alt jeg har laget siden januar. Men jeg vil starte med det siste først jeg :) For igår var jeg faktisk på scrappetreff igjen, hjemme hos kjære Laila. Hun var så utrolig snill som inviterte meg og en gjeng med scrappejenter til scrappebursdag, og vi endte opp med å være 5 scrappeglade jenter som koste oss med alt fra art journals, mixed media, papir, lim og pynt i massevis! Utrolig koselig! :) Iløpet av kvelden fikk jeg gjort ferdig 1 LO, og begynt på 1 som blei halvferdig. Denne har jeg nå gjort ferdig ikveld, og har veldig lyst til å delta på en konkurranse igjen.

Det finnes en internasjonal utfordringsblogg der ute, som heter C S I. De bygger konseptet sitt etter malen til den amerikanske tv-serien med samme navn, med både case-files, investigations, detectives, suspects og hele pakka! :) Selve oppgavene deres deler de inn i 3 kategorier: The scene (et bilde), the scheme (bestemte farger), evidence (produkter som skal med) og testimony (journaling).
Denne uka så oppgaven slik ut:


33flat.jpg (1910×1394)Jeg har forsøkt etter beste evne å få med alle 5 fargene. Under evidence skal vi ha med to av kravene. jeg har med både skyer, flytende medium, murstein, metall, og noe gjennomsiktig. Under testimony skulle vi ha med ett av kravene. Jeg har med både journalingstriper og 3 fakta. 

Så til selve LO'en. 
Den er av sønnen vår, Jonas Alexander, og ble til slutt seende slik ut: 


IMG_4269 - edited_blogg


IMG_4268_Detaljer - edited_blogg
Uploaded with Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

7 kommentarer:

Kokosbollerina sa...

Sååå kjekt at du blogger igjen, Renate! Og takk for sist!! LOen ble kjempefin, jeg elsker skyene. :) Ha en flott dag. Klem! :)

Hanne sa...

Flott LO! Moro å se noe fra deg igjen. Registrerte denne i dag tidlig på CSI.

Jorunn`s scrapperier sa...

For en herlig oppgave å gå løs på.
Med så mange farger å bruke, ble det å bruke svart/hvitt bilde utroligt bra. Digger stilen din

Luce sa...

Takk for sist og kjempegøy å se noe i bloggen din igjen :o)
WAO så lekker den ble med alle blomstene! Kjempekult med farget osteklut og bakgrunnen med rennende mist, flotte farger og herlig bilde :o)
Ha en flott dag Renate :o)

Tone-Lill sa...

Ultra kul LO med masse herlig pynt . Liker den rennene malingen
:)

*marion* sa...

Så herlig side da , skal si han er blitt stor , kjekt å sjå liv i blogen igjen klem Marion

Synnøve sa...

Knall HERLIG !!!! fantastisk bilde og lag på lag herlig som bare du kan <3 Digger !!!