onsdag 7. desember 2011 | By: Scrappegal

Wow, jeg vant!Jeg sitter her i sofaen, under pleddet, med spysjuka idag. Så fant jeg ut at jeg kunne surfe litt rundt på det store internett. Og hva kom jeg over? Joda, jeg kom over siden til That's Just So Cute, for å se om de hadde en kul juleutfordring gående. Der fikk jeg meg en stor overraskelse! :D
* * *
I'm sitting here in my couch, with a stomach flu. I decided to surf around a little on the big internet. And what did I find? Well, I came across the Norwegian challenge blog That's Just So Cute, to see if they had some cool christmas challenges going. There i discovered a big surprise! :D


Mot meg lyser det:

Jeg blar ned, og hva finner jeg?
Joda, der stod det:Så GØY!!! :) :) :)
Superoverrasket, og en morro nyhet på formiddagen!
* * *
On the screen, it catches my eye: 
"We have a winner - So Cute Color 11"
And further down it says my name!
How FUN surprise! :)

The challenge was to be inspired by the colors in this photo:
* * *
Oppgaven var å inspireres av disse fargene:

Jeg løste dette med å lage et lerret som jeg jobba med i flere dager:
* * * 
I solved it my making a canvas that I worked with for several days:

IMG_1758 - resized_blogg

Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

3 kommentarer:

Laila sa...

Gratulerer så masse - og god bedring;)

Laila sa...

Gratulerer så masse - og god bedring til deg;)

Tone-Lill sa...

Kjempe flott !!! Dette var virkelig kreativt.
Håper du føler deg bedre :)))
Før juls klem X