mandag 10. oktober 2011 | By: Scrappegal

NYHETER!!!!

Som noen av dere husker, så nevnte jeg i dette innlegget at jeg jobbet på spreng i kulissene fordi det var masse spennende scrappenyheter på gang!! Vel, nå er tiden inne for å avsløre LITT av det som skjer! :)

Men først litt bursdagsoppdatering!
Jeg hadde da bursdag igår, da jeg ble 29 år.
Dette er jo egentlig et litt tomt tall, liksom sånn rett før de store 30!

Men, jeg må jo innrømme at jeg hadde en strålende dag likevel!!! :)
Først og fremst hadde samboeren min Øyvind (som de fleste av dere begynner å bli litt "kjent" med etter hvert) tatt seg av babycallen, så da fikk mor sove uavbrutt helt til klokken 10 på mårran. Da våkna jeg rett før de kom inn på soverommet begge guttene mine, mens de sang bursdagssang! Der kom far med sønn på armen, og et brett fyllt med levende lys, en kopp Latte Machiato kaffi, og en tallerken med kinamat fra dagen før (siden jeg liker best varm mat til frokost,hehe)! Mens jeg holder på å våkne, sier Øyvind at han og vår lille sønn på 9 måneder har scrappet litt på morgenkvisten.... Da blei jeg veldig nysgjerrig! Han drar så fram et ark, der han har printa et bilde av gaven jeg skulle få. Oppå det bildet har han da funnet et resteark der han har skrevet litt tekst, og festet noen blomster bak. Blomstene hadde visstnok minsten valgt, hehe.... Mor SMELTER! Måtte jo bare ta et bilde av det skjønne påfunnet:

IMG_1589


Etter en god og lang familiestund med leking, herjing og barnetv i mamma og pappa sin seng, stelte vi oss litt og dro til byen og spiste bursdagskake og kakao på Drømmeplassen. Der har de verdens beste sjokoladekake!!! :) Da vi var gode og mette tok vi en trilletur med vogna rundt i sentrum, og mor fikk kjøpt seg en pyntegjenstand til stua, og en til scrapperommet :) Da fant Øyvind ut at siden denne MAC'en min ikke ankom Pippin butikken før på tirsdag, så kunne vi jo gå innom Expert å høre om de hadde. For da kunne jo HAN få den maskinen som kom på tirsdag! hehe... Og sånn blei det! Jeg fikk MAC'en min med meg hjem på dagen!!!!! :)

IMG_1609 - edited

IMG_1618 - edited
Uploaded with Skitch!


Senere på ettermiddagen, etter mor hadde fått lekt seg litt med sitt nye leketøy, kom min lillebror og henta vårt lille gull. Da fikk vi barnefri over natta.
Dette benytta mor og far seg av til å pynte seg opp litt, og dra ut på middag på favorittrestauranten vår Måltid!
Der hadde vi en herlig 8 retters middag, med vin til hver rett. Ja, du leste riktig.... Vi hadde 8 retter!!!! hehe... Gjett om vi var mette etterpå!!! Også så mye vin det blei, når man får en ny vin til hver rett!! Hjelpes! Godt man bare har bursdag en gang i året, haha! :D


Så tilbake til disse SCRAPPENYHETENE jeg har på gang!!!!!! :) 
Vel, det er fortsatt LITT hemmelig......

MEN... 
Vi som er i gang med disse nyhetene, 
vi har en liten BLOGGHOPP til dere der ute!

Dere begynner her inne hos meg.
Deretter går dere videre til neste damen på listen, 
og der vil dere bli linket videre til den neste på lista, osv.

Det hele begynte med at det forumet der jeg har vært Designteam medlem siden 2010, 
skal legges ned til nyttår.
Derfra har det vært en reise!!! 
 Jeg og Øyvind vurderte å kjøpe det gamle forumet for å slippe at det skulle legges ned.... 
Men det blei ikke noe av.
Istedenfor har jeg dratt med meg noen damer, og begynt en helt ny reise!
Vi får med oss Øyvind på laget, og starter noe nytt!


For å få vite mer om hva dette er, så må dere først hoppe videre til:


Der vil dere bli linka videre til disse jentene: 
Pingvinhockey 
Anne Bente 
Gine 
Krutta 
og 
Aakre


Jeg håper det er MANGE der ute som har lyst å være med oss videre på ferden!!
Bli med oss, og hopp videre til SYNNE og de andre jentene, og bli med på den store avsløringen til slutt!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

21 kommentarer:

Stine sa...

Gratulerer så masse med dagen som var! Høres ut som du hadde en super dag!!

Spennende nyheter på gang her, tar turen til synne jeg da:-)

Klem

Elisabeth Helland sa...

grattis!!
ja, da er jeg vel såpass nysgjerrig at jeg må hoppe litt overalt da....:o) flaks at gutta leker fint akkurat nå..hihi

Scrappadis sa...

Gratulerer med overstått, en virkelig flott dag høres det ut som.
Og gratulerer med nytt scrappehjem! Jeg står klar med flyttelasset mitt.

maska sa...

Gratulerer med dagen som var.
Jeg hopper gjerne.

?? sa...

Grattis med Mac.
spennende dette her, så jeg hopper videre

Berit sa...

Rimelig spent på nyheten din - har jo skjønt noe av det ;) Men gleder meg til fortsettelsen!!!
Lykke til!!!

Klem

Scrappelise sa...

Å, så spennende dette blir! Gratulerer med dagen forresten, skjønner at du har hatt en super bursdag! Og jeg må videre. Ha en forstatt fin dag!

Renee sa...

Hjertelig gratueler - ser da veldig bra ut syntes jeg - gleder meg til å se resten :)

Og vel overtstått bursdag :)

Renee sa...

Hjertelig gratueler - ser da veldig bra ut syntes jeg - gleder meg til å se resten :)

Og igjen gratuelerer med vel overstått bursdag :)

Renee sa...

Hjertelig gratulerer - ser da veldig bra ut syntes jeg - gleder meg til å se resten :)

Og igjen vel overstått bursdag :)

Renee sa...

Hjertelig gratulerer - ser da veldig bra ut syntes jeg - gleder meg til å se resten :)

Og igjen vel overstått bursdag :)

Renee sa...

Hjertelig gratulerer - ser da veldig bra ut syntes jeg - gleder meg til å se resten :)

Og igjen vel overstått bursdag :)

Renee sa...

Hjertelig gratulerer - ser da veldig bra ut syntes jeg - gleder meg til å se resten :)

Og igjen vel overstått bursdag :)

Nina sa...

Gratulerer så mye med dagen som var! Spennende, hopper videre på lista :0)

Ellen sa...

Grattis, med dagen og med Macen!!! Hm, må se på dette!

Hanne sa...

Høres ut som du hadde en kjempeflott bursdag.
Takk for at ordner litt festdag for oss andre også. Får hoppe videre og komme helt til mål, med oppdatering i min egen blogg denne gangen.

WencheP sa...

Gratulerer med dagen som var.

Jeg er jo nysgjerrig, så jeg "hopper" til Synne.

Milla sa...

Gratulerer med overstått snuppa :D

Hopper videre og GLEDER meg på deres vegne!!!

Stor klem

Gunn-Elin sa...

For en dag du har hatt. Unner deg hvert sekund av den dagen ja. Og kjenner jeg ble litt missunnelig. Men jeg får vente på min tur. hihi.Og så snille gutter du har da.

Og så spennende nyheter du har da. Ønsker deg og teamet masse lykke til!! Og jeg gleder meg til å se fortsettelsen ;)

Klem Gunn-Elin

Nicole sa...

Kan jeg si fortsatt gratulerer med dagen? Jeg bare gjør det da: Gratulerer med dagen!!

Skal nå til Synne, ha det!

mettepip sa...

Takk for hyggelig besøk og kommentar i bloggen min Renate!
Flott presang du fikk!
Lykke til med det nye prosjektet ditt!
klem fra
Mette