tirsdag 20. september 2011 | By: Scrappegal

Let's Get Shabby

Da har jeg gått steget og levert et bidrag til utfordringsbloggen Let's Get Shabby for første gang. Denne gangen var utfordringen deres å gå inn på Etsybutikken til TallulahBelles. Der skulle vi finne noe fra solgt eller salgs kategoriene, og la oss inspirere av bildet. Jeg har valgt meg dette bildet:
* * * * * 
I have taken the big step, and joined the challenges over at Let's Get Shabby Challengeblog for the very first time! This time the challenge was to go to this Etsyshop, owned by TallulahBelles. We were challenged to get inspired by one of the items in the Sold or Sale category. I chose this picture: Dette finner du her: http://www.etsy.com/transaction/56401695
Ut fra dette bildet lagde jeg en skikkelig lag på lag LO om min kjære svigerinne, som også er blitt en god venninne. Denne var skikkelig morro å lage. Jeg koste meg masse!!! :)
* * * * *
You can find this item here: http://www.etsy.com/transaction/56401695 
With this picture as inspiration, I made a really levered layout about my dear sister-in-law. She is not only family, but has also become a very good friend to have. I enjoyed very much making this layout. It was so much fun!!! :)

IMG_1431 - resized_blogg3

Det som inspirerte meg med dette bildet, var nok fargene og den litt shabby chic følelsen jeg fikk av å se på dette bildet. Så da visste jeg at jeg bare måtte prøve meg på en shabby chic LO med min svigerinnes favorittfarger, som er rosa og turkis.

* * * * * 

What inspired me with this image, I think was the colors and the shabby chic feeling I got when looking at it. Then I just knew that I had to give it a try and make a shabby chic layout with my sister-in-law's favorite colors, which is pink and turquoise.
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

10 kommentarer:

CorinneD. sa...

beautiful layout!!!
thanks for playing with us at LGS!

Gayle Price sa...

Wow !!! Your page is absolutely beautiful ! I love your colours and all the perfect little details you have used. I'm so glad you decided to play along with our challenge at Lets Get Shabby.

Julie sa...

this is gorgeous love the colours and layers. thanks for joining us at shabby.

Marie sa...

Jättefin layout med så många fina detaljer. Färgerna är fina och blommorna är ljuvliga.

Katja/MezzaNotte sa...

Vilken fin LO!!

Vad roligt att du kiade in till mig... Mitt bokmärke, nyckeln, är ritad för hand som sedan är klippt och skuren.

Nu ska jag kika vidare på dina fina alster!!

Dortesjs sa...

super søde layout med mange flotte detaljer og finurligheder

Magda(i)Lena sa...

Beautiful layout!!!
Thanks for playing with us at Let's Get Shabby!

yumiko sa...

This is so gorgeous!!! Thank you for playing along with us at Shabby!!!

Mona sa...

Knall fin :)

Inas lune hjørne. sa...

Så herlig layout du har laget!

Takk for en hyggelig kommentar i bloggen min. Jeg har bestilt alt fra eBay! :-)