mandag 15. august 2011 | By: Scrappegal

Vi Tar'n!

Som dere har sett, så blogger jeg jo skikkelig masse om dagen, hehe! Uvanlig til meg å være!
Men, det er en grunn for det!
Jeg har hatt scrappebesøk i helga, av Natemor. Vi organiserte oss rundt kjøkkenbordet, og satte igang. Det blei noen sene nattetimer og lite søvn, men en god produksjon! :)

Jeg fikk faktisk produsert 5 Lo'er og 1 kort! :) Natemor tror jeg fikk laga hele 6 LO'er!!! *imponerende*

Det har vært en kjempekoselig helg!!!
Og takk til min kjære samboer, Øyvind, som skaffa oss mat og drikke hele veien og som passet barn! :)

Anyway, tittelen på innlegget mitt er "Vi Tar'n". Dette er en av de faste konkurransene inne hos Scrappehuset. Da surfer de rundt på nettet for å finne en layout som peker seg ut og som vi andre kan la oss inspireres av.

Jeg hadde ikke fått med meg denne konkurransen denne måneden, men det hadde Natemor. Så hun ba meg gå inn på Scrappehuset, og ville utfordre meg til å delta på Vi Tar'n denne gangen. Men ikke nok med det. Ho ville at jeg skulle LIFTE den (som vil si å herme etter)! Jeg gikk inn på Ipaden min, og holdt på å få sjokk.... WOW, for en inspirasjonsLO! Så totalt annerledes LO for meg å scrappe. Joda, det er lag på lag, men likevel så ufattelig stor utfordring! Bare se på denne inspirasjonsLO'en da!!!!!!
Jeg tok utfordringen, men knota leeenge! Devla lenge med å få til alle lagene og detaljene som denne dama har brukt!
Men jeg fikk nå til en løsning til slutt! :)
Jeg begynte på LO'en først, og fant bilde etter hvert. Et bilde av min lillebror, som ikke er særlig liten lengre!!! :)

IMG_1039 - resized_blogg

IMG_1041 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!

Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

9 kommentarer:

Renates hjørne sa...

Ah, den ble nydelig når den endelig ble ferdig! Rett og slett:D

6 Lo'er og et kort, helt riktig.

*marion* sa...

Så rålekker da , bare helt råkul digger fargebruken klem Marion

Torill sa...

Oij!!! Så hærlige farger du har brukt!! Helt digg!!
Skikkelig bra at du tok utfordringen fra Netamor da! For dette ble bra!!
Tusen takk for at du ble med på "VI tar'n"!

Anne sa...

Så veldig kult og retro, dødsstilige mønstre og farger til det svarthvite bildet. :)

Marthe's kreasjoner sa...

Nå har jeg sitti her å skrollet meg gjennom alt det jeg ikke har sett, og du er fantastisk flink.
Du lager utrolig fine Lo´er.

Ha en fin kveld

Inas lune hjørne. sa...

Så stilig retro-aktiv layout du hadde laget. Herlig med så mye oransje.

Inas lune hjørne. sa...

Hm, hvor ble kommentaren min av? kan skrive det en gang til jeg. layouten din var herlig retro-aktig med masse flotte detaljer. Likte godt innslagene i oransje.

Uten en Rød tråd sa...

så kult - litt sånn retroaktig :-)

Stine sa...

Så stilig LO du har laget! Herlige retrofarger ;-)

Tusen takk for koselige kommentarer i bloggen, det setter jeg STOR pris på!! Jeg er visst inne i en fargerik periode om dagene! Jeg kjøpte litt fargerikt småstæsj på etsy som jeg har brukt en del av; http://www.etsy.com/shop/thechipchopshop og ellers mye resteark, diverse stæsj fra Andrine og Maren ++ Monsterne jeg har brukt på korta mine har jeg klippet ut fra et Sassafrass-ark! Ble du noe klokere!?

Klem