torsdag 25. august 2011 | By: Scrappegal

Lag på lag!

Hei igjen alle sammen!!!!

Her er den siste produksjonen min fra den helgen hvor jeg var så heldig å få besøk av Natemor! :)
Hun ville at jeg skulle lage noe til månedens utfordring hos Trykkpressa.
Så da fikk ho til slutt overtalt meg. Og sent på kvelden fikk jeg et kick om at jeg skulle lage et lag på lag kort ut fra et kit jeg hadde hatt liggende, fra NoelMignon. Det var på tide å gjøre et dykk i dette STORE kitet! Alle kitene de selger har sinnsykt mye innhold i dem! Så absolutt verdt pengene!

Oppgaven var å bruke minst 3 stjerner, på et mannekort. Og dette er det kjappeste lag på lag kortet jeg noen sinne har lagd. Det var skikkelig sånn bang-bang-bang-ferdig! Ikke ofte det skjer når jeg lager kort!

Så til selve løsningen min:
IMG_1341 - resized_blogg

IMG_1343_Detaljer - resized_blogg

IMG_1345 - resized_blogg

IMG_1347 - resized_blogg
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

5 kommentarer:

Ninas hobbyblogg sa...

Ååååååå, lekkert og manlig kort!!! :D *LIKER* Kjempeflott!!!

Mokkan sa...

Lekkert kort du har laget :)

Renates hjørne sa...

Godt du fikk lagt det ut så jeg kan legge ut liften min;)

mettepip sa...

Så flott lag-på-lag Renate! Skulle ikke tro at dette var fort gjort!
klem fra
Mette

Randi Th. sa...

Nydelig kort med lag på lag. Og LO'en over var utrolig flott! Herlig!
Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min.
Ha en fin kveld!
Klem