torsdag 18. august 2011 | By: Scrappegal

Epla Butikk!!!

Jeg har starta meg en Epla butikk, på Epla.no.
Direktelink til min egen butikk, finner du her: http://epla.no/shops/scrappegal/.

Samme kvelden som jeg satte butikken som Online, kom den første bestillingen min! Det var skikkelig morro!!!! ;) Jeg fikk en tidsfrist, og skulle reise på ferie to dager senere. Som da betydde at denne bestillingen måtte lages den neste dagen, for å få sendt det før jeg reiste. Men jeg tok utfordringen, for dette var morro!!!! :)

Bestillingen var på et bryllupskort, i 100 kroners klassen. Ellers fikk jeg frie tøyler! :)

Det var meningen at dette kortet skulel være med til Sketchy Colors sin oppgave #78. Men pga dååååååårlig internett forbindelse på ferie i Danmark, fikk jeg ikke levert.
Det samme gjaldt for Card and Scrap sin utfordring #12.
Og nå blei jeg jaggu 2 dager forsinka til Anonyme Scrappere sin sommerutfordring også, gitt! Ikke bra, ikke bra!

Så da kan jeg heller slenge det med hos Scrap'a'Long, på dere utfordring #7, som er at Anything Goes, og Kort og Godt sin utfordring som gjelder Bryllup!

Anyway.... Dere vil kanskje se selve bidraget mitt også?! ;)
Vel, her er det!

IMG_0703 - resized_bloggIMG_0707 - resized_bloggIMG_0709 - resized_bloggIMG_0711_Detaljer - resized_bloggIMG_0713 - resized_bloggINFO!!
Og som de aller fleste av dere sikkert har sett, så bruker jeg Skitch.com til å laste opp alle bildene mine til bloggen. Idag har det skjedd STORE ting for Skitch - http://blog.skitch.com/post/9083996519/huge-skitch-is-acquired-by-evernote-a-great. Så for de av dere som ikke allerede vet hva Skitch er og bruker det, så løøøp inn til Skitch.com og se hvordan du kan laste det ned gratis og dele all mulig informasjon med omverden!!!! :D Har du først begynt å bruke dette, så vil du bli avhengig og bruke det daglig! :) I promise!! :D
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

6 kommentarer:

Marianne/skorpionen sa...

Et fantastisk nydelig bryllupskort!! Du er en mester når det gjelder sverting og fargetoner!
Gratulerer så mye med salget!
Klem

Inas lune hjørne. sa...

Nydelig bryllupskort. De tekststemplene du har brukt, hvor kommer de fra?
Gratulerer så mye med salget. :)

Merethe sa...

Så nydelig bryllupskort - flotte farger.
Takk for at du scrapper sammen med oss hos Scrap'a'long.

Klem fra Merethe

Stine sa...

Gratulerer med Epla-butikk, og så gøy å få et salg så fort!!

Herlig kort du har laget, her var det så utrolig mange lekre detaljer!

Tusen takk for flott bidrag til utfordringen vår hos Scrap'a'long!

Klem Stine :-)

Uten en Rød tråd sa...

Grattis med Eplabutikk - det er et bra konsept :-)
og for noen fine kort du lager!!

(og tusen tusen takk for at du har besøkt bloggen min - klemmers)

lise sa...

lekkert kort, masse å studere her!!

takk for at du deltar hos scrap`a`long!!

klem Lise