onsdag 20. juli 2011 | By: Scrappegal

Venner

Da er jeg tilbake igjen allerede.... Inne i en god trend, skjønner jeg? hihi.... :)

For en tid tilbake, blei jeg enig med Carinada om å bytte en pakke med scrappestæsj. Da jeg fikk pakken hennes, var den fylt med 7 ulike små poser med stæsj. Med fulgte det en lapp, der det stod hvor mye jeg skulle/måtte bruke fra hver lille pose.... Det tok meg lang tid å komme igang. Men da jeg var på scrappetreff borti gata her for to uker siden, hos Kokosbollerina, kom jeg igang. Og det var utrolig gøy når jeg bare kom igang. Jeg jobba meg skikkelig inn i prosjektet, og følte at jeg faktisk fikk det til!!!! *juhuu* På selve treffet lagde jeg bare forsiden, og festa bakgrunnspapirene på innsiden og baksiden. Selve pyntingen inni og bak gjorde jeg igår.

Mottakeren har fått kortet nå. Hun fikk det igår. Ei venninne som skal flytte bort, tilbake til østlandet der hun er ifra. Så da slo jeg og ei felles venninne av oss sammen og tok henne med på restaurant. Der fikk hun kortet og et smykke som passa perfekt til henne! :) Dette fortjente hun virkelig! Hun er ei super venninne, som har vært der gjennom tykt og tynt! Love You, Solveig!!! ♥

IMG_0355 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!

IMG_0359_Detaljer1 - resized_blogg

IMG_0360_Detaljer2 - resized_blogg

IMG_0361 - resized_blogg

IMG_0364 - resized_blogg

I ettertid ser jeg at dette kortet passer perfekt til to utfordringsblogger:

Anonyme Scrappere #25 - Sommerutfordring
Fordi lysegrønt er jo en skikkelig sommerfarge. Det er jo de grønne bladene på blomstene som blomstrer, og det minner meg litt om en slags blomstereng om sommeren... :)

Scrapperiket #31 - Grønn
Vil jo mene at det skal være nok grønt på dette kortet :)
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

12 kommentarer:

Renates hjørne sa...

DU har glemt det viktigste, bilder:D

Scrappegal sa...

Hahahaha! Så det... men de er på plass nå! :=)

Hilde sa...

Nydelig kort!!
Hvor kommer den teksten fra?

Ha en fin uke!

Scrappegal sa...

Har svart deg i bloggen din, Hilde!! :)

Renates hjørne sa...

Nydelige farger og ikke minst, detaljer! Godt å se deg lage ting igjen:Dq

pia iris sa...

utrolig flott og en herlig tekst.
likte overfloden av pynt og duppeditter.
klem pia

Scrappegal sa...

Tuusen takk, Renate!! Det var veeeldig koselig å høre!!! :)

Linda sa...

Kjempelekkert kort du har laget!
Virkelig gjennomført, og ei veldig heldig venninne dere har, som får dette kortet!

Tusen takk for at du deltar i utfordringen vår!

Linda, Scrapperiket

marit sa...

Lekkert! Du er skikkelig god med detaljer.
Å godt å se at du er tilbake igjen:)
Kosli at du er med på sommer utfordringen hos oss i AS.
Marit

mettepip sa...

Kjempeflott Renate! Morsomt å se dg i gang igjen i god "Renatestil";) Stilig med all pynten som du har dandert så fint. Lekkert tvers igjennom! Og teksten var utrolig fin.
Klem fra
Mette

Scrappegal sa...

Tusen takkl for goode kommentarer! Det varmer om hjertet!!! <3

Torill sa...

Så lekkert kort!!!!
Og tusen takk for alle koselige kommentarer i bloggen min! Du har virkelig tatt deg et dykk i den;0) Koselig!

Skal du selge den snurredingsen fra MM - så er jeg interessert altså!;0)
pris?