onsdag 27. juli 2011 | By: Scrappegal

Lerret

Jeg er veldig inspirert av Skorpionen, og hennes nye trend med å lage lerreter. Derfor skrev jeg en mail til henne, og bestilte dette lerretet av henne, som hun har laget til meg. Hun er jo rene kunstneren!! :) *klem*

IMG_0565 - resized_blogg

IMG_0571_Detaljer1 - resized_blogg

Dermed har jeg liksom forsøkt meg litt selv. Det aller første lerretet jeg prøvde meg på, var egentlig til konkurransen Casa Mix på Casa Kreativ. Men jeg missa fristen, så da prøvde jeg å få lerretet til å passe til en oppgave av Scrapliften på Scrapbook Express. Jeg fikk godkjent under tvil. Fargene her blei veeldig kraftige, så det beklager jeg. Det er kraftige farger i virkeligheten også, men bildene gjorde dem ekstreme. Jeg fikk bare ikke til å få gode bilder av dette lerretet. Så spørs det om dette passer inne hos lillegull da, eller om det blir for voldsomt. Foreløpig står det på bokhylla i stua :)

IMG_9496 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!

Det siste lerretet jeg har lagd, blei ferdig og levert til pappa igår :)
Det er litt større. Men det måtte nesten være såpass stort for at det skulle bli fint. Og det passa bedre på veggen også i den størrelsen.
Jeg var på Sparkjøp for en tid tilbake, og fant først en sånn spisebrikke med et maritimt mønster på. Så det ga meg en ide om at hadde vært kult å lage noe med hvis jeg klippa det ut, til pappa.
I tillegg fant jeg en lenke med sånne "havkuler" som jeg ikke vet hva heter, som man ofte ser surra inn i garn på brygger og sånn (P.S:Lærte nå at det heter Kavler). Så da tenkte jeg at det hadde vært kult å ha med. Så da jeg fant disse knappene hos Andrine og Marens Landhandleri, så var jo utgangspunktet for lerretet i boks. Så var det bare å få laget det.

Da det kom en Scrappefestival på Arctic Scrapbooking nå i sommer, der en av oppgavene skulle være å lage noe maritimt, så fikk jeg jo kicket jeg trengte til å komme igang. Slik blei resultatet, etter myyyye plunder og mye samarbeid mellom meg og min mann og noen tips og råd fra kjære Marianne

IMG_0535 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!

IMG_0532_Detaljer1 - resized_blogg


IMG_0533_Detaljer2 - resized_blogg
Her burde jeg hatt en til swirl på andre siden av "Ship O Hoi" knappen, men jeg hadde ikke fler og det blei så tomt uten...

IMG_0534_Detaljer3 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

6 kommentarer:

Marianne/skorpionen sa...

Hei hei,
som jeg har sagt, utrolig flotte fargetoner du har fått til her, passet veldig godt til tema! Vil tro at din far blir godt fornøyd med lerretet! Stilig med buttonsene!
Knallstilig det øverste lerretet ditt også og jeg synes det var herlige farger!

Kristin Langnes sa...

Wow, så lekre lerretter du har laget i flotte farger! Utrolig morsomt å se så mange ulike teknikker og farger i bruk! Digget sjø-tenaet ditt og de herlige glasskulene på toppen av lerrettet! Kult!

Kokosbollerina sa...

Hei og takk for sist. Lerretet til pappaen ble jo bare knallfint! Og grattis med butikk. Klem :)

Marianne/skorpionen sa...

hei igjen!
For å få malingen slik jeg har gjort det på Memories -
Jeg dryppet maling fra tuben oppå lerretet her og der (som jeg på forhånd hadde brukt gesso og relieffpasta på) og så dro jeg det ut med en slik plate/kort fra Tim Holtz. Bare dro over litt her og der.

Hanne sa...

Kjempeflotte lerreter! Det første var skikkelig tøft med de knalle fargene og det andre bare oser sjø og sommer.

Lene sa...

så utrolig stilige lerret ! Herlige farger og oppsett!