onsdag 30. mars 2011 | By: Scrappegal

Oppussing!!!!

Som dere ser nå, så har bloggen min endra seg DRASTISK!!!!!
Jeg brukte egentlig Wordpress som bloggverktøy. Men nå blei jeg gal av en blogg-klient som ikke funka for meg som scrapper! Så jeg har endra tilbake til Blogger inntil videre. Så da får jeg lettere oversikt over blogger jeg følger allerede, og det blir lettere for dere å også følge min blogg. Så jeg kommer til å bruke denne midlertidig fram til jeg får laget meg en bedre løsning... :)
Så dere får bære over med at det blir litt rotete og ufullstendig her til å begynne med... jeg må rydde litt her inne, kan man si!
Men alle de gamle postene mine skal være overført, og den gamle adressen min fungerer fint og bare videresender dere hit. Så ingen ny bloggadresse å måtte huske på! :)
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This