tirsdag 22. mars 2011 | By: Scrappegal

Jakta 2011

Her er jeg igjen!

For leenge siden registrerte jeg meg på forumet Arctic Scrapbooking da de hadde en slags marathon helg.
Her for en stund siden fikk jeg en mail om aktiviteten deres utover våren, og meldte meg på en halvårskonkurranse de har gående; Jakta 2011.
Vi leverer de oppgavene vi har lyst til, og får poeng deretter.

Til nå har jeg levert disse bidragene:

Kort til morsdagen, der jeg har lekt meg med ulike farger med glimmermist og colorwash
Jakta 2011 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!


P1040099_Detaljer3 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!


P1040100_Detaljer4 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!


En LO der jeg har testa litt nye teknikker. Lagde denne før jeg gikk på kurs om modeling paste. Så her har jeg brukt litt tykk Crackle Paste fra Golden, litt serviett etter inspirasjon fra Gunn Elin. En del gesso og litt rød glimmermist.
Hadde planer om noen mønsterark, men da forsvant jo alt jeg hadde gjort med bakgrunnen. Så jeg nøyde meg med bølgepapp og pynt.
Hvis det er vanskelig å lese den lille teksten, så står det: "Jeg nytermannen, og mannen nyter vinen"
Jakta_oppg.3 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!


Også har jeg gjort mitt aller første forsøk på den nye populære trenden, Steampunk!!!!!
Jeg hadde for en stund siden laget noen bakgrunner der jeg hadde testa noen nye teknikker med sjablonger og mister. Var ikke heilt fornøyd md dem. Så tenkte jeg kunne prøve å gjøre noe mer med dem....
Etter maaaaange omganger, maaaange lag og enda maaange flere tørkeperioder, så blei resultatet slik.
P.S: Her er det maaange lag med både medium, texture paste, maling i diverse farger (sort, brun, gesso, gull og lilla glimmer glam)
IMG_7240 - resized_blogg3
Spør om du lurer på noe


IMG_7228_Detaljer - resized_blogg
Uploaded with Skitch!


IMG_7231_Detaljer - resized_blogg
Uploaded with Skitch!


Også en LO laget ut fra en skisse.
Et vakkert bilde av ei venninne, tatt av en fotograf da hun gifta seg.
IMG_7427 - resized_blogg2
Uploaded with Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

1 kommentarer:

marion sa...

Så mange fine ting , har da endelig knekt koden for å kommentere i bloggen din ,den nederste her er bare såååååååååå vakker nydelige farger å pynt da , nr to fra bunn er bare fantastsik skjønner ikke hvordan du får det til , wow sier eg bare ,nr 3 er så koselig å varm , å til sist kortet som bare stråler av godhet å kjærlig het rå lekkert klem Marion