onsdag 2. mars 2011 | By: Scrappegal

Første layouter i 2011

Så var det endelig på tide å vise fram noe av det jeg har laget i 2011. Jeg har fått produsert en del faktisk, så det er på tide å begynne med noe av det. Min lille sønn har begynt å få "litt" rutine på sovingen sin, og har begynt å legge seg til sånn tålig samme tidspunkt på kveldene. Så da kan mor scrappe litt. Og med en haug av konkurransefrister å holde, så holder det meg gående vettu! :)

Den aller første LO'en jeg lagde i 2011, er vel så som så syns jeg. Det var til en scrappestafett på Scrapbook Express. Ikke kjempefornøyd, men likevel en viktig dokumentasjon! :)
P1030184 - resized_bloggJeg har også rukket to bidrag til Skissedilla til nå i år. De har jeg lagt ut allerede, men legger ved linkene du kan klikke på hvis du vil se:
Skissedilla #98

Skissedilla #99
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This