søndag 6. mars 2011 | By: Scrappegal

Casa Runway 2011

På forumet Casa Kreativ har de også i år satt igang med konkurransen Casa Runway. Til nå er vi ferdige med 3 oppgaver, men oppgave 3 ligger ennå til avstemning. Så derfor legger jeg her ut de to første oppgavene som jeg har laget.

Bilde fra sykehuset da lille Jonas Alexander nettopp var blitt født. Så er jo da mine to favorittgutter! :)
Casa Runway - Oppgave nr.1 - resized_bloggUken etter valgte jeg et bilde av meg og min sønn :) Og teksten sier litt om hvor mye det betyr å endelig har fått en liten sønn! Det måtte jo bare bli en lag på lag layout! Typisk meg *fnis*
Casa Runway_Oppgave nr.2 - resized_blogg2
Uploaded with Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommentarer:

Kine sa...

Kjempefin!! Nå skal jeg surfe en runde inne hos deg:) Tusen takk for alle de hyggelige kommentarene på bloggen min..

*god helg til dere*

Linda sa...

Takk for koselige komentarer på bloggen min!
Skikkelig fine disse her, likte spesielt godt den nederste! Herlig vintage, og et utrolig søtt bilde!

Kjekt å "treffe" deg her da etter alle disse årene siden vi var ferdige på skolen ;)