onsdag 2. mars 2011 | By: Scrappegal

Casa Kreativ - Papiralong

Hiver ut et innlegg til jeg med det samme jeg er igang.

På forumet Casa Kreativ har de gående en Papiralong for 2011. Da får man 1 oppgave hver måned, også blir det samlet en premie for hver måned, og trukket en vinner på slutten av året.

Oppgaven i januar var å bruke tape på en eller annen måte. Jeg har brukt den populære kinesiske Washabi-tapen som er så in nå. Jeg klippet ut en matte med kartong, og kledde kartongen med tape. Så brukte jeg det som en matte bak bildet mitt.
IMG_6997 - resized_bloggI februar var oppgaven å bruke glimmermist, maling, eller distressing på et vis. Jeg brukte et relativt mønstrete ark fra Prima. Også mistet jeg med glimmermist der jeg brukte en maske for å få fram litt mønster. Jeg brukte også litt Golden Mica Flakes for å få litt glitter. Men etter jeg hadde pynta ferdig layouten, så jeg jo at det blei aaaltfor mye glitter over selve bildet. Men men.... Så da tenkte jeg at det passa med en enkel tittel som likevel er tydelig plassert! :) Og dey blå "blomsterbåndet" jeg har brukt er en av nyhetene fra Tim Holtz, og de er suupre til å miste med farge slik man ønsker det. Dermed vil det alltid passe til alle prosjekter man holder på med.
IMG_7080 - resized_blogg2
Uploaded with Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

1 kommentarer:

Karina Beck sa...

Super flotte layouts.
God weekend.