mandag 14. februar 2011 | By: Scrappegal

Noen rester fra 2010!!!!

Da var det på tide å få satt seg ned med dette!
Det er på HØY tid at jeg får ut de siste prosjektene mine fra 2010, som jeg har vært ELENDIG med å få lagt ut!
Jeg har som mål for 2011, og bli myye flinkere!!!! Så dere må meeer enn gjerne gi meg et spark bak når dere syns det går for lang tid uten at det skjer noe!!! For jeg lager jo stort sett litt hele veien! Altfor mange konkurranser man vil være med på, hihi :D


1)
Men, først her er altså en blomsterpotte jeg lagde til et vennepar av oss i stavanger! :)
Selve blomsten er kjøpt ferdig, med potte. Også har jeg bare dekorert potta.

Blomsterpotte1 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!


P1010189 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!


P1010192 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!


P1010197 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!


2)
I tillegg har jeg også laget noen flere sånne bokser som jeg viste i innlegget til Anonyme Scrappere. Jeg har brukt malen hos Randi, men fått hjelp av min mann til å tilpasse målene. Her har jeg brukt 1,5 ganger størrelsen i malen.

Her kommer den første boksen. Den fikk den ene bestemora mi på lille julaften, som en slags julehilsen siden jeg var gravid og ikke fikk laga så mange julekort.
Boks_Blue1 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!


Boks_Blue2 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!


Boks_Blue_Detaljer 1 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!


Boks_Blue3 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!


P1020481 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!


3)
Her er enda en slik boks. denne fikk den andre bestemora mi, i samme anledning. Også etter samme malen.
Boks_Lilla1 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!


Boks_LIlla2 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!


Boks_Lilla4 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!


Boks_Lilla6 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!


Boks_Lilla5 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!


Jeg har flere rester igjen å vise fra 2010, men akkurat nå er jeg er så trøtt at jeg snart stuper! Så det får bli i et nytt innlegg en av de neste dagene..... Så skal jeg prøve å ikke utsette det så lenge.
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This