søndag 23. januar 2011 | By: Scrappegal

Blitt mamma.......

Ja, jeg vet at det er veeeeldig lenge siden jeg har blogget, igjen!!!!
Men denne gangen skjedde det noe litt spesielt!


Jeg hadde flere bidrag jeg skulle poste før året var omme. Jeg hadde jo nettopp begynt permisjonen, og hadde over to uker igjen til fødselen skulle melde seg.

Men, på julaften så fant min lille gutt på at han ville ut, og jeg har blitt mamma!!

Så rett etter julegudstjenesten rakk jeg bare såvidt hjemom å spise to kokosboller, før vannet plutselig gikk!!!! Som jeg sa til svigerinna mi som jeg satt sammen med da, "enten gikk vannet nå, eller så har jeg pissa på meg".... :D

Dermed blei det til at vi skulle opp på sykehuset bare for en sjekk for så å dra hjem til julemiddagen. Lillebror kjørte oss opp til sykehuset, og da vi kom inn begynte riene etter 5-10 minutter. Så det blei etter hvert veldig klart at vi absolutt ikke skulle hjem til den julemiddagen!! Vi skulle føde en baby! :)

Fødselen varte i totalt 13 timer, og klokka 04.47 natt til 1.juledag 2010, så kom vår vesle prins til verden!!!!!! :D :D :D
Han heter Jonas Alexander, og er selvfølgelig verdens skjønneste!! <3


Jeg legger ikke ut bilder her inne på bloggen, men leggr ved noen linker der de som ønsker kan se ham i en kort periode, før de blir gjort utilgjengelige etter hvert! Dette for å beskytte vår lille skjønning :)

http://img.skitch.com/20101226-qt4ystgu6fftr1drqhmq1acu1s.jpg

http://img.skitch.com/20101227-xi161g7igdrqyc1ybfq8dk49rb.jpg

http://img.skitch.com/20101227-x26udqktxy2ji8uatbjhashqrw.jpg
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

6 kommentarer:

Wenche sa...

GRATULERER! med årets beste julegave! Du kommer til å bli en superflott mamma! Ta vare på tiden. Nå skal jeg lurkikke på bildene

Renate Olsen sa...

Tuusen takk Wenche!!!! :)

Salige Lavendel sa...

Gratulerer!!! Jeg måtte jo inn og titte på han og det var jo en ordentlig skjønn liten tøffing =) Du som har strikket den røde luen også?? Du har nok hendene fulle både natt og dag du nå en periode. Koselig at du fant tid til å titte innom bloggen min da og at du likte blondetilbudet! Kan du ikke maile meg på saligelavendel@yahoo.com så skal jeg maile deg tilbake en bestillingsbekreftelse. Ha en koselig dag, håper solen skinner hos deg også.

Salige Lavendel sa...

De er ganske store - måler 19,5cm x 12,5cm, så spørs om de ikke blir veldig store som scrappe element?? Men du kan jo evt. scanne kortet og gjøre bildet mindre (hvis du har et foto-redigeringsprogram) og så skrive ut og bruke som scrappe element. Så kan du sende originalen til en du er glad i =)

Synnøve sa...

Gratulerer så masse!
Kos deg mye med lillegullet.
Svar på spm ditt til Album inne hos meg: Jeg har samlet de sammen, og hullet de med min Bind-it all og bundet dem sammen til slutt. Det er rett og slett som en bok av kort inni;)
Tusen takk for koselig kommentar inne i bloggen min.
Scrappeklem

Heidi sa...

GRATULERER!!!! Så nydelig han er. Kos deg masse i tiden som kommer!!!