lørdag 18. desember 2010 | By: Scrappegal

Blått og Hvitt :)

Har ikke vært så flink til å blogge i det siste....
Er så altfor mye å gjøre nå før jul! Så det blir nok mye å ta igjen på blogge-fronten i romjulen for å få lagt ut alt.... :)

Denne gangen vil jeg vise fram et bidrag jeg har laget til utfordringen hos Anonyme Scrappere.
De har en utfordring gående om å scrappe i bare blått og hvitt!

Jeg har valgt å lage en boks, til en kollega på jobb. Hun har vært student hos oss i noen måneder. Og på torsdag hadde vi siste dagen begge to, så da måtte hun jo få en liten julegave... :) Eneste jeg rakk å bli ferdig med før avslutningsdagen min. Før jeg ga den bort, så fylte jeg den med litt cappucino-sjokolade. Så når hun tar ut dem, så dukker det fram et lite jule-ordtak til henne! :D

Boks1 - resized_blogg2
Uploaded with Skitch!


Boks5 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!


Boks4 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!


Boks7 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

1 kommentarer:

Anne sa...

For en nyydelig eske! Fantastisk lekker pynt. :)
Takk for at du deltar hos AS!
Klem, Anne.