lørdag 27. november 2010 | By: Scrappegal

Noen flere altered projects! :)

I forrige innlegg blei det bare ett prosjekt, for jeg sleit noe sinnsykt med det programmet jeg bruker til å laste opp bildene med! Mye frustrasjon når bloggen min ikke henger med i forhold til hva behov jeg har.... Gjett om jeg ønsker meg ny blogg da!!!!! *hint hint til min kjære datamann!!!*

Men, nå skal jeg prøve å legge ut litt til, mens scrappeprosjektet mitt tørker før jeg kan fortsette.....
Det er nemlig SCRAPATHON-helg på forumet vårt, www.scrapbookexpress.no! Det florerer av oppgaver heele helgen, så her er det PLENTY å velge mellom. Og flere blir det! Så for de av dere som ikke er registrert hos oss enda, så anbefaler jeg på det sterkeste å løpe inn å se hva vi har å tilby!!!!! :)

Så til prosjektene mine....

Som jeg har nevnt i tidligere innlegg, så blei jeg jo Design Team medlem for et scrappemagasin i Danmark. Men jeg har ikke vært no flink til å legge ut bidragene mine, da jeg ikke kunne publisere dem før måneden etterpå. Men, dette medlemskapet måtte jeg desverre si fra meg nå som graviditeten begynner å bli tyngre. Og etter at lillemann er kommet til verden, så blir det sikkert nok å henge fingrene i med ham. Spesielt hvis jeg også skal få tid til å delta i litt konkurranser selv også... :)

Men her skal jeg i alle fall vise fram to av prosjektene jeg har laget for dem.
Først et veggbilde, der oppgaven var å bruke mye gesso. Og her har jeg kjørt på. Selve veggbildet har jeg laget til jobben min. Så dette henger nå der og pryder en liten vegg... :)
Aktiv Fritid - resized_blogg

Noen detaljer:
Aktiv Fritid_Detaljer1 - resized_blogg

Aktiv Fritid_Detaljer3 - resized_blogg
Det neste prosjektet mitt lagde jeg på Casa Treffet jeg var på i Tønsberg!
Det var en gave jeg lagde til Ruffa, som takk for at jeg fikk lov til å sove hos henne. Så utrolig snilt! Og så ufattelig og ubeskrivelig vakkert hjem! :)
Så jeg dekorerte både en Toffifee eske og et kubbelys med brennbar plastikk film rundt. Så dermed er tanken at man kan brenne det selv med pynten på... :)

Toffifee Lys - resized_blogg

Lys_detaljer - resized_blogg4

toffifee1 - resized_blogg

toffifee2 - resized_blogg
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

4 kommentarer:

Heidi sa...

yum yum.
Håber du har det godt.
*klem*

Karina sa...

Super fint Vintage du laver!

Anne Kristine sa...

Gosj!!! Så mye lekkert du har laget i det siste!
Masse flott med herlig vintage stemning :o))
God helg til deg :o))
Klem Anne

Anne Kristine sa...

Hei igjen...ang. clip art cd'en så fant jeg den på ebay :) Det er veldig mange fine bilder der ja :)