lørdag 2. oktober 2010 | By: Scrappegal

Sketchy Colors - for aller første gang!!

Jeg har fulgt med på utfordringsbloggen Sketchy Colors stadig vekk. Men jeg har aldri fått summa meg eller hatt tid der og da til å få deltatt.....
Men denne gangen rakk jeg det!!! :)

Oppgaven deres denne gangen lød slik:Mitt bidrag blei et brettekort jeg aldri har laget før! Jeg har i det siste vært mye på besøk i bloggen til Marianne, og ett av innleggene hennes der, blei jeg geleidet videre til denne malen.
Her er åssen mitt forsøk blei seende ut:
Klikker du på bildet, kommer det opp i større versjon....
Takk - resized_blogg2
Uploaded with Skitch!


Kortet er ment til pappa, så det måtte ha en stil som også kunne passe til en mann. Det er en liten gest fra meg og min samboer, for å si takk. For han har vært så snill og hjulpet oss masse med bl.a å legge parkett i boden bak garasjen vår, som nå blir kontor for min kjære. Og da vi reiste til sverige, manglet vi siste biten pga noe av parketten vi fikk, hadde forskjellig glans. Så da vi var bortreist, reiv pappa opp alt som allerede var lagt, og begynte heilt på nytt igjen. Så da la han hele gulvet aleine!! Og vi er så takknemlige!! :) Takk, pappa!! *klem*
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

5 kommentarer:

Marianne sa...

Nydelig, lekkert og fantastisk stiiiilig!!! Din snille pappa blir garantert superglad for dette!
Så flott at du deltar hos Sketchy Colors, håper det blir flere ganger!!!
Lykke til!
Klemmer fra Marianne:)

Wenche sa...

Nydelig altså. Jeg ser hvor gjennomarbeidet det er!
Heldige pappan din.

Blir du med på utfordringa vår med fargepalett og skisse eller?

Renate Olsen sa...

Wenche:
Tusen takk!! :) Var ikke så vanskelig som det så ut til før jeg begynte.... :)
Jada, oppgaven deres er printa ut. Så jeg tar den med meg til Casa Treff i helgen! :)

Marion sa...

Nydelige farger da å så tøft , kunne ge tenkt meg å sett nermere på =)
koslig blogg foresten
klem Marion

Siv Anne sa...

Ja denne utfordringen greide du med glans :) Flott!