torsdag 7. oktober 2010 | By: Scrappegal

Kort til min bror! :)

Hei igjen.

Min storebror hadde bursdag forrige helg. Han har Down Syndrom og kan ikke lese. Så da jeg skulle lage et kort til ham, så var det viktig for meg å ta hensyn til dette, og gjøre det så enkelt at han ville forstå mesteparten selv uten for mye hjelp. Tanken min var at dette ville gi ham mest mulig mestringsfølelse.... :)
Jeg valgte å lage et Easel kort, og dette er da også gaven vår fra meg og samboeren pluss min lillebror og kona. Vi tenkte at vi ville gi ham en opplevelse i gave, som kan gi ham noen gode minner å se tilbake på.
Når jeg har tatt hensyn til disse to tingene, så blei resultatet mitt slik:

Oslo1 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!


Oslo2 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!


Oslo3 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommentarer:

Line A sa...

Så flott kort, og super gave, da! :)

Linda/Scratch sa...

Så utrolig flott kort. Utrolig flott med det grønne og orange sammen. Rett og slett skikkelig lekkert!