onsdag 15. september 2010 | By: Scrappegal

Scraplift på Scrapbook Express!

Jeg klarte å delta på scrapliften hos Scrapbook Express forrige gang. Jeg hadde mottatt et fantastisk månedskit fra butikken Scrapshop.no, som rakk til foreløpig 3 LO'er. Så da skulle jeg prøve meg på en veldig annerledes stil til meg å være. Så da blei dette resultatet mitt. Syns selv den er litt finere IRL enn den er på pc....

Den opprinnelige LO'en vi skulle lifte, kan du se her:
http://www.scrapbookexpress.no/forum/showthread.php?t=29625Her er min løsning på denne nydelige liften. Men, som sagt, en veeeldig annerledes stil til meg å være..... Så hvor vellykket det blei, vet jeg ikke heilt..... Men det var i alle fall gøy å prøve seg på noe annerledes enn det faste "Scrappegal-mønsteret" :D
scraplift - resized_blogg
Uploaded with Skitch!


Noen detaljer:

scraplift_Detaljer1 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!


scraplift_Detaljer2 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!


scraplift_Detaljer3 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

1 kommentarer:

Synne_.) sa...

Så gøy så se deg leke med nye farger og stiler også <3 Alltid morsomt å prøve noe nytt ,og denne synes jeg ble riktig fargerik og herlig samtidig som du klarer beholde de spennende detaljene som jeg synes kjennetegner deg så godt :)