søndag 26. september 2010 | By: Scrappegal

LO med Gesso!

Vi har en artikkel på det danske magasinet Scrapsisters.dk som handler om ulike måter å bruke Gesso på. Selve artkkelen kan du finner HER

Jeg har laget en LO som ikke kom med i artikkelen. Så da kan jeg legge den ut her på bloggen! :)
Jeg hadde en bakgrunn fra Prima som jeg ikke klarte å bruke til noe fornuftig..... Så jeg prøvde å se om jeg klarte å bruke den dersom jeg dekket bakgrunnen med gesso først.....
Selve LO'en handler om hvor sliten jeg var da vi kom fram til flyplassen for avreise fra Hellas til Norge etter å ha blitt henta på hotellet klokken 4 på natten, og fått 3 timer ekstra ufrivillig på buss gjennom deler av Hellas til en helt annen by på fastlandet! Og da vi kom fram til innsjekkings-skranken, så skulle de greske flydamene gjøre et nummer ut av det faktum at de så at jeg var gravid.... Jeg var så sliten, så sliten.... Så da blei av en eller annen grunn dette bildet tatt. Men jeg syns jo selv at det egentlig blei litt stilig når jeg fikk redigert det om til sort/hvitt..... :)
Så her er LO'en! :)
IMG_5703 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!

Noen detaljer:
IMG_5707_Detaljer1 - resized_blogg
Klikk på bildene, så blir de større! :)IMG_5708_Detaljer2 - resized_blogg
Uploaded with Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

1 kommentarer:

Karina sa...

Det er et rigtig lækkert layout. Flot opsætning og farvesammensætning.