søndag 29. august 2010 | By: Scrappegal

Scrapping fra Juli 2010

Hei igjen folkens! :)

Som dere vet, ligger jeg fortsatt litt etter med å oppdatere bloggen min! :(
Men, nå er jeg kommet til juli måned. Så i dette innlegget skal jeg vise fram alle layoutene mine som jeg scrappet i juli.
Innen denne tiden, begynte graviditetsformen min å bedre seg, og energien var på vei tilbake igjen. Så da fikk jeg jo vært litt effektiv! :)

For å komme meg igang liksom, så fikk jeg en utfordring av Synne på forumet scrapbookexpress om å lage en LO om graviditeten......
Jeg fikk laget den. Ikke heilt fornøyd, men jeg fikk nå i alle fall kommet meg inn på scrapperommet igjen.......
Gravid01 - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

Deretter fikk jeg lyst til å komme igang med sommershowet vi har hatt gående på forumet. Vi satte det igang i juni, og det skulle vare helt til 22.august 2010. Så i juli fikk jeg laget noen bidrag selv også, til de andres oppgaver.
My guy - resized_blogg
Dette var til en oppgave om en lift. Deilig med en LO som var kjapp å lage :)

Den neste oppgaven jeg fikk lagd til sommershowet, skulle være en skikkelig vintage LO i brun og turkis. Så da fant jeg et heilt vanlig hverdagsbilde av meg selv, som Øyvind tok en helt vanlig dag med kjøkkenbordet da han dilla med kameraet.
Smiling - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

På den neste oppgaven, fikk vi en liste over ting vi måtte ha med på LO'en. Og min blei en kjapp løsning, med et bilde mamma har tatt på hytta.
foggy - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

Den neste oppgaven husker jeg ikke selve oppgavetittelen på, men løsningen passa perfekt til de andre vann-bildene jeg har scrappet fra før om lille skjønne Leo.
Vanns�resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

Til slutt rakk jeg også en oppgave der vi skulle lage skikkelig lag på lag på lag, more is more, overstæsjet LO. Jeg begynte såvidt på denne LO'en på Mjøstreffet i juni. Men jeg fikk jo nå det sparket bak som jeg trengte for å gjøre den ferdig. Og det passa jo kjempefint slik som jeg overstæsjet med ørten ulike lag.... Så her er det myye detaljer. Men så blei jegveldig fornøyd med den også!! :D
Photoshoot - resized_blogg
Klikk på bildet, så ser du en forstørret versjon med alle detaljene! :)

I tillegg til Sommershowet, hadd vi også en PUB runde, som betyr at ei av de andre i DT plutselig fikk lyst til å lage en utfordring til oss ut fra noe hun hadde laget selv. Så vi skulle lage en LO der vi også brukte noen ting som ikke var ment for scrapping. Der fikk jeg brukt en sånn netting man får til flaskene på polet. Jeg fikk laget en ny Leo-layout, fra 2008! :)
Morgenfugl - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

Til slutt skulle jeg også prøve å få til å delta på Casa Vist konkurransen på forumet Casa Kreativ. Der er det 4 oppgaver som alle 4 må løses for å kunne delta på konkurransen. Jeg rakk jo da ikke lage mer enn 1. Men jeg fikk jo da i alle fall insprasjonen til å få laget en LO mer enn jeg ellers ville ha gjort! :)
Fun - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

3 kommentarer:

marit sa...

Møøøe lekkert!
Likte veldig godt lag på lag loen din, lekker!
Lykke til med graviditeten, hvor langt er du kommet?

skorpionen sa...

wow så mye lekkert du har laget! Godt å se deg i full gang igjen :)
Likte utrolig godt den du har laget om mannen din!
Kos deg videre med mage :)

Klem
Marianne

pia iris sa...

hei. takk for koselig besøk i bloggen min. den bøtta kjøpte jeg på scrap shop, men det er over et år siden, og når jeg kikka innom hjemmesiden deres nå så kunne jeg dessverre ikke finne den.
den er skikkelig stor, men det så du kabnskje ;-)

masse flott her i bloggen din forresten. ha en flott kveld. klem pia