tirsdag 31. august 2010 | By: Scrappegal

Jeg har blitt headhuntet!!


Hei igjen alle sammen! :)

Iløpet av sommeren fikk jeg en mail i innboksen min. Den var skrevet på dansk. Det stod noe der om at de likte det jeg lagde, og at de ønsket meg som en del av teamet deres. Jeg skjønte ikke heilt om det var tull eller om det var ment personlig til meg. Så jeg måtte lese det flere ganger, før jeg skjønte at jeg faktisk blei headhuntet av det danske scrappemagasinet Scrapsisters.dk.


Jeg blei ganske så paff og forvirra, og måtte forklare mailen for min samboer, Øyvind. Og når innholdet var forstått, så måtte jeg google litt på siden deres, og kikke meg rundt for å finne ut hva dette Scrapsisters egentlig gikk ut på og hva det egentlig var for noe. Deretter gikk det maange mail fram og tilbake mellom meg og eierne av magasinet for å få klarhet i forespørselen og hva som krevdes av meg, og mange diskusjoner både med meg selv og sammen med sambo, før jeg til slutt valgte å ta en sjans ved å prøve meg på dette. Så får vi se åssen det går! :) Nå som jeg er gravid, så må man bare ta tiden som den kommer, og se an formen og tiden etter hvert. Men jeg fant ut at det var jo en vanvittig stor mulighet for meg! Og at jeg ville lære utrolig mye som igjen vil utvikle meg til en bedre scrapper! :)

Løp inn og sjekk ut magasinet vårt på denne linken:
www.scrapsisters.dk

De aktuelle magasin artiklene, finner du øverst på venstre side. der finner du blant annet en artikkel som heter "Bruk en skisse". Du finner den aktuelle artikkelen også her:
http://www.scrapsisters.dk/magasin/index.php/component/content/article/480-brug-en-skitse

Der har flere av designerne prøvd seg på en skisse for å vise ulike måter å tolke en skisse på. Men jeg var da ikke blitt en del av teamet sånn ordentlig, så denne oppgaven rakk jeg ikke. Dermed lagde jeg den heller i etterkant av at magsinet kom ut 20.august. Så dermed kan jeg vise den til dere allerede nå! :) Selve skissen ser dere på linken over. Og min løsning av den, ser du her:

IMG_5693 - resized_blogg

Detaljbilder:

IMG_5695_Detaljer1 - resized_bloggIMG_5696_Detaljer2 - resized_bloggIMG_5698_Detaljer3 - resized_blogg
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

1 kommentarer:

Karina sa...

Kanonlækkert layout.
Og velkommen til Scrasisters. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig.