søndag 11. juli 2010 | By: Scrappegal

Treff på HobbyHimmelen i Kristiansand!

Da jeg kom hjem fra Grorudtreffet som jeg fortalte om i det forrige innlegget, så dro jeg rett på lokalt scrappetreff på HobbyHimmelen her i byen. Så da tok jeg bare med meg heeeele flyttelasset av X antall kolli, og koste meg noen timer med de herlige scrappejentene som var der denne kvelden!!! :)

Der lagde jeg en Månedslift som er en fast rubrikk på forumet vårt Scrapbook Express!! Enda et bidrag til min bror og kona sitt bryllupsalbum! Så nå har jeg jo lagd ganske mye fra selve vielsen... :)

Oss To - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!


Oss To_Detaljer 2 - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!


Oss To_Detaljer 1 - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This