mandag 5. juli 2010 | By: Scrappegal

Beklager såååå mye alle sammen!!!!

***************************************For at jeg ikke har blogget på såååå ufattelig lenge!!!


Det er skikkelig sløvt gjort av meg!


Jeg skal love å bli flinkere!! :)


***************************************


Jeg vil først legge ut alt det gamle jeg har laget, men ikke fått lagt ut enda. Deretter vil jeg til slutt forklare litt om alt som har skjedd siden sist jeg blogga.

Vel, i ett av de siste innleggene mine, så lovte jeg å legge ut det jeg lagde på Grorudtreffet i april 2010. Det skal jeg gjøre nå!

Det aller første prosjektet jeg lagde, var en skikkelig bølle-LO om meg selv og min kjære. Jeg printa ut bildene med tanke på en oppgave til en konkurranse, som jeg ikke fikk laget. Så jeg tok bildene med meg til grorudtreffet. Bildene er veeeldig mislykka, men jeg valgte å scrappe dem likevel, fordi det er de eneste bildene som finnes av meg og Øyvind som bøller sammen. Og det er noe som vi gjør ofte. Bøller, tuller og lekeslåss.... :) Så da syns jeg det var viktig å få dokumentert det litt... :)

Prosjekt nr.1:


IMG_4549 - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

IMG_4550 - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

IMG_4551 - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

IMG_4552 - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!Prosjekt nr.2:


Det neste prosjektet jeg lagde på treffet, var et kort til min kjære. Han hadde hatt bursdag, og ikke fått bursdagskort av meg. Så jeg lagde et veldig forsinket et, som jeg gjorde om til å fungere både som et bursdagskort, pluss et jubileumskort til 3 års dagen vår som kjærester.

Jeg har brukt mye fra Mayas Design, stempler fra bl.a Ett Trykk, Glimmermist med sjablong, og en del glitterlim! Også selvfølgelig den nye sommerfugl-punchen min som jeg kjøpte på treffet. Punchen er fra Martha Stewart :)
IMG_4920 - resized_blogg
Side 1

IMG_4921 - resized_blogg
Side 2

IMG_4924 - resized_blogg
Side 3
Prosjekt nr.3:


Det neste prosjektet jeg begynte på denne helga, tok laaaaang tid! Men det var morro.
Denne helga møtte jeg nemlig Skaubytrollet for første gang. Vi hadde mailet i nesten ett år, så det var jo kjempekoselig å møte henne. Så jeg fant ut at jeg skulle lage en liten overraskelse til henne, siden hun hadde bursdag rett før! :)

Jeg begynte det hele med en boks emballasje fra godteriet "Biler". Den malte jeg med hvit gesso, i x antall omganger. Når den var helt hvit på alle kanter, kunne jeg begynne å pynte den. Når den var ferdig, hadde jeg kjøpt en pose med Nidar mixed sjokolade som jeg fylte oppi. Den koste vi oss med underveis på treffet.
Jeg fikk selv ikke tatt bilder av den, da jeg ga den bort på stedet. Men jeg har fått tilsendt et bilde som hun selv tok av boksen da hun kom hjem! :)
Grorudtreff_GavefraRenate - edited
Bildet tatt av Skaubytrollet. Klikk på bildet, så blir det større... :)


Prosjekt nr.4:


Det aller siste prosjektet mitt denne helga, var en utfordring. Jeg har stor respekt og er inspirert av arbeidene til Skaubytrollet. Så jeg foreslo for henne at vi skulle lage hver vår LO i hverandres stil. Jeg skulle lage en LO i hennes stil, og hun lage en i min stil. Det var skikkelig morro å jobbe med!!!! :D Uansett åssen vi gjorde det, så blei det veldig formet av oss selv likevel! :) Den hun lagde i min stil, var med lag på lag på lag, og med MASSE stæsj. Og den blei kjempestilig!
Min løsning på hennes stil, ser du her:
IMG_4500 - resized_blogg
Som dere ser, så blei det veldig "meg" også i tillegg... :)IMG_4502 - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommentarer:

marit sa...

Har savnet noe fra denne kanten ja;)
Men masse lekkert du har fått laget, å det var ikke vanskelig å se at det var deg og din stil;) Nice!
Ha en flotters sommer!

Elisabeth sa...

oj, skal si du har vært aktiv, tross ikke aktiv blogging da......flotte kreasjoner du har laga...
-ha en fin fin dag, uke, sommer videre..... :o)