mandag 15. mars 2010 | By: Scrappegal

Noen glemte LO'er!!

Denne første er levert til Scraplift konkurransen på forumet Scrapbook Express.no.
Den var også ment litt som en utfordring jeg fikk av "Merine" på Scrapping.no. Men, utfordringen var jo at jeg ikke fikk lov å tilsette noe annet enn bokstaver/tittel. Og da jeg var ferdig, så jeg at jeg hadde jo tilsatt en blomsterranke i tillegg... Så jeg tviler vel kanskje på at ho godtar den.... Eller, hva sier du, Merete???? ;)

lift - resized_blogg2
Uploaded with plasq's Skitch!


Denne andre er en DT oppgave.
Jeg skulle lage oppgaven til Inspirasjonskonkurransen på Scrapbook Express. Så da fant jeg et morro bilde på nettet, og laga en fargesprakende LO ut fra det! Løp inn på www.scrapbookexpress.no, og registrer deg for å se bildet jeg fant og for å bli med selv!! Fristen er 31. mars, så du har goood tid enda!!!! :D

Silje - resized_blogg2
Uploaded with plasq's Skitch!


Silje_detalj1 - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!


Silje_detalj2 - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!


Silje_detalj3 - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This