tirsdag 23. februar 2010 | By: Scrappegal

Treff på HobbyHimmelen i helga!

Nå fredag som var, hadde vi treff på HobbyHimmelen! Lenge siden jeg hadde vært der på treff nå. Jeg følte meg så flink, som hadde fullført noen konkurranser der, men teite meg fikk jo aldri klart å levere dem i tide. Kom på det da vi satt på kino søndag kveld at jeg ikke hadde levert dem, og da fikk jeg jo ikke gjort noe med det! Men, da får jeg legge dem ut i det minste..... :)

Først et DT bidrag for Scrapbook Express. Vi skulle lifte vinneren av månedskonkurransen for januar.
Jeg kan linke til selve originalbildet, men det vil ikke hjelpe dersom dere ikke er registrerte på forumet. Så jeg vil anbefale dere å registerere dere på det fantastiske forumet vårt, og se hva det er vi lifter fra! :)
http://www.scrapbookexpress.no/galleri/showphoto.php?photo=59500&cat=500&ppuser=4010

Her er mitt bidrag, dog det ikke blei det beste jeg har gjort men.... :
DT_Lift - resized_blogg


DT_Lift_closeup - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

Deretter fikk jeg lagd et bidrag til skissekonkurransen på det samme forumet. Ukens skisse var slik:
skiss200


Mitt bidrag denne gangen blei ganske mye clean & simple type LO i stilformen enn det jeg pleier!
Det er min kjære nye scrappevenninne LAILA som har tatt selve bildet, på en av våre etter hvert flere scrappeturer til østlandet. Bildet er av meg og bestevenninna mi, Åse, som bor i Oslo!! Så vi treffes så ofte som vi kan. Selv på scrappetur, så får jeg jo også litt tid til kjære snuppa mi! :)
Skissekonk_7 - resized_blogg


Skissekonk_7_closeup - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

Jeg fikk også laget et bidrag til ukens skissedilla, som jeg blei ganske fornøyd med. Så da var det ekstra kjipt å ikke rekke leveringen!! :(
Her er skissen vi hadde å jobbe med:
nr 47 frist 7.februar NB BRIT


Og slik blei bidraget mitt:
skissedilla_7 - resized_blogg


skissedilla_7_closeup - resized_blogg


skissedilla_7_closeup2 - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

Til slutt fikk vi en utfordring på treffet. Det var en fargeutfordring, med tips om på bruke noen av de nyeste arkene fra Prima. Så da gikk jeg opp i butikken og koste meg med å finne noen lekre ark fra serien. Ett av dem blei brukt her, til et bilde jeg syns passa. Litt for å minne meg selv på de koselige kveldene vi hadde da huset var nykjøpt, der vi koste oss med vin og prata sammen. Det begynner å gå veldig i glemmboka for tiden..... :(
Vinkos - resized_blogg2


Vinkos_closeup1 - resized_blogg


Vinkos_closeup2 - resized_blogg


Vinkos_closeup3 - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

5 kommentarer:

Binna sa...

Hoppsi deppsi:)
Flotte LO'er fra treffet - du er døktig:)
Gla i du - selv om du var litt lei av meg seint på kvelden:O

Wenche sa...

Så mye flott du har lagd i det siste.

Skjønner hvordan det er å glemme å levere inn...

Du har fått mail. Ikke lenge til vi treffes igjen

Renate Olsen sa...

Lest mailen, og det går fort til april ja!! :) Tia går jo så fort som bare det!!!!

Cathrine sa...

Utrolig mye flott du hadde laget da!
God helg
Hilsen Cathrine.

Guro sa...

Her var det jammen masse flott på en gang :-) Du lager veldig flotte og fargerike LO'er.
Ha en flott helg :-)
Hilsen Guro