tirsdag 2. februar 2010 | By: Scrappegal

Joohooo! Jeg har blitt Design Team medlem!!!!!!! :D

JIPPIIIII!!!!! Jeg har blitt DT medlem!!!


logo-1

Det er noen dager siden jeg blogga sist. Jeg har ligget med spysjuka og ikke hatt krefter til å tenke klart engang.... Jeg begynner nå å bli bedre heldigvis! :) Som dere skjønner, har jeg nyheter til dere der ute!!!!

Som mange av dere har fått med dere, så har jo jeg vært med i Årets Designer 2009 konkurransen på forumet Scrapbook Express. Ligger også en etikett på dette innlegget som du kan trykke på for å se alle bidragene mine som jeg leverte til denne konkurransen.


I desember var det like før jeg ga opp hele greia på aller siste oppgaven! jeg sleit med å få tiden til å strekke til, og endte egentlig opp med at den ikke gjorde det. For da siste oppgaven skulle leveres, skulle jeg på romjulscruise med familien og jeg ville ikke ta med meg scrappeutstyr på juleferie hos svigers.


Men på nyttårsaften fikk jeg en melding av min kjære venninne Ragna "Katharina" på forumet, som var så utrolig snill og sendte meg en påminnelse om at vi hadde fått en ukes utvidet frist på årets siste oppgave, og oppmuntret meg til å hive meg rundt til å få den gjort. Sammen med masse støtte fra min kjære samboer, Øyvind, fikk jeg klart å levere aller siste oppgaven også. Dermed var jeg liksom med i trekningen om seieren.


Deretter glemte jeg bort hele greia, og fikk for noen dager siden en melding om at jeg var etterlyst på forumet. Dette måtte jeg jo sjekke ut... :) Men hadde ingen aaanelse om hva som ventet meg.... Der lå det nemlig en melding om at jeg hadde vunnet en delt seier for hele Årets Designer 2009, og dermed hadde fått plass på Design Teamet til scrapbook express!!!!!!!! :D :D :DEn av mine aller største scrappedrømmer har jo vært å få lov til å bli en del av et designteam for å se hvordan de jobber! :) Og nå har den blitt til virkelighet!!!!! *JIPPI*
Så til alle dere der ute som ennå ikke har registrert dere.

Løp inn på www.scrapbookexpress.no og meld dere inn,
og sjekk all morroa vi i DesignTeamet skal finne på framover!!! :D
Det anbefales på det varmeste, for nå kommer det snart en liten introduksjonsoppgave fra oss to nye
!!!
Følg med og bli med å delta, da vel! :D :D :D

* * *


There has been some days since my last post. I have been ill with the flue and haven't had any energy to even think clearly .... Thankfully I'm starting to get better! :) As you see, I have some news for you out there!!


As many of you have noticed,  I've been participated in the Designer of the Year 2009 competition on the forum Scrapbook Express. There is also a label on this post that you can press to see all of my contributions that I submitted to this competition.In December, I nearly gave up the whole thing on the very last task! I struggled to get the time to stretch, and actually ended up with deciding that it didn't. Because when the last task was due, I should be at a Christmas cruise to Kiel with my family and I didn't want to bring the scrapping-equipment with me on Christmas holiday to my in-laws.

But on New Year's Eve I got a message from my dear friend Ragna "Katharina" at the forum, which was so incredibly kind and sent me a reminder that we had a week's extended deadline of the year's final task, and encouraged me to throw me around to get it done. Along with lots of support from my dear boyfriend, Øyvind, I got ready to deliver the very last task. So then I still had a chance of winning.
Then I forgot the whole thing, and got a few days ago a message that I was wanted on the forum. This I had to check out... :) But had no IDEA about what awaited me .... There it was in fact a message that said that I had won a shared victory for the Designer of the Year 2009, and that I had won a spot on the Design Team!!!!!!! : D: D: DOne of my biggest dreams within scrapbooking, had been to be allowed to become part of a design team to see how they work! :)
And now it has become a reality !!!!! * YOOHOO *


So to all of you out there who have not yet registered.
Run into www.scrapbookexpress.no and register yourself,
and check all the fun we have in store for you: D
It is most warmly recommended, for now there soon will come a little introduction challenge from us to you!
Stay tuned and join to participate, as well! : D: D: D

Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

5 kommentarer:

Marit sa...

Åhhalloooo så gøøy!!!! Gratulerer:):):):):)

Ragna sa...

Gratlerer!!
Gleder meg til å se oppgaven dere kommer med, og inspirasjonesLOene dine fremover.
Godt å høre du har kommet deg etter sykdommen!

Binna sa...

GRATULERER SÅ MASSE:) Det har du fortjent - dette vet jeg du har ønska veldig lenge:)
Må jo mrelde meg inn - så jeg får se alt det stilige dere skal gjøre:)

Stor klem:)

Renate Olsen sa...

Takk takk, kjære Laila!!! :D
Ja, det syns jeg virkelig at du skal, og være med å delta på ufordringene våres!
Den første utfordringen finner du her:
http://www.scrapbookexpress.no/forum/showthread.php?t=28781

Kari sa...

Så gøy da Renate!! Gratulerer så masse!!
Det er kjempekoselig å være en del av et designteam!
(ja, nå er jo ikke jeg det lenger da,- men det var kjempegøy!!)
Gleder meg på dine vegne!

Klemmer fra Kari