tirsdag 23. februar 2010 | By: Scrappegal

2 AWARDS!!! :D

Ååååhh, så heldig jeg er!!!! :) Jeg har fått hele 2 awards denne uka.Kreativ_blogger_award[1]


Denne var jeg så heldig å få av min gode venninne, Jane. Takk skal du ha, snuppa. Det var veldig koselig av deg! Hun tok meg inn i varmen da jeg var ny scrapper, utfordret meg til å tenke nytt, og utvikle meg... Takk for alle timene vi har ved kjøkkenbordet ditt, snuppsi! ;)Så ser det ut som meningen er at jeg skal fortelle 7 ting om meg selv..... :
1. Scrappet siden julen 2007, var på første kurs i februar 2008, med Stempelgal.
2. Har et velfyllt scrapperom hvor det alltid er plass til besøk, og om det skulle være for rotete er det alltids plass på stua :) Mannen er vant til at vi okkuperer huset med hele scrapperommet! ;)
3. Drømmer om å kunne leve av hobbyen min....
4. Har en samboer som ofte hjelper meg slik at jeg rekker konkurransefristene mine, enten det er snakk om å klippe og lime litt, eller krise-redigering av bidragene før de blir sendt.
5. Nettopp blitt DT for forumet Scrapbook Express, noe som er kanonmorsomt!!! :)
6. Eier ALTFOR mye scrappeutstyr enn det jeg noen gang vil klare å få brukt!
7. Macfantast, og iPhone-bruker... (hey, det er en livsstil :P). Men er i ferd med å vokse ut av mac'en min fordi jeg overbruker den i scrappingen! :(

Så var det å finne noen å sende denne videre til:


1. Jeg vet at du har fått denne allerede vennen, men jeg vil også sende denne til LAILA.


Første gang hun kom hjem til meg, var da hun skulle se en håndballkamp, men som har utvidet seg til noen superkoselige scrappetreff rundt spisebordet vårt! Jeg elsker de koselige stundene våre, med masse gode samtaler, og inspirasjon!
2. Jeg vil også gi denne awarden til min nye venninne, SKAUBYTROLLET!!!
Jeg er utrolig glad for den gode kontakten vi har fått, selv om vi aldri har møtt hverandre, og vi bor på hver vår siden av landet. Så nå gleder jeg meg veldig til å treffe deg i april! Du er en superdyktig scrapper, og inspirerer meg stort!!!
3. Deretter vil jeg også sende denne awarden videre til en SUPERdyktig scrapper, og en stor inspirasjon til både Shabby Chic stil, bruk av farger og lag på lag. Alt hun tar i, blir til gull uansett, hver gang! Hun er rå, og kreerer de lekreste prosjekter av all art. Både kort, LO'er og de nydeligste altered projects!!!! :D Jeg snakker nemlig om ANNE KRISTINE !!!! :)4. Den neste jeg har lyst å sende award til, er FRANCIELLE!!! Hun er ei driftig dame som først inspirerte meg veldig med sine lag på lag LO'er!!!! Etter hvert har hun blitt en kløpper på fargebruk og masse lekne og barnlige LO'er om sin skjønne og herlige datter! Takk for at du deler med oss!!! :)
5. Jeg vil også få gi denne awarden til KARI!!
Ho er en superdyktig kortlager! Og et fantastisk menneske å være sammen med. Blitt kjent med henne både gjennom blogg-verden, og via scrappetreff på HobbyHimmelen! Ho tryller fram de lekreste kort, med de lekreste farger, stempler og oppsett. Og ho er en kløpper med ProMarker tusjene sine, som vi er mange som vil ha opplæring til... :)Den andre awarden jeg fikk denne uka, var fra Rufsa.
Tusen takk, det var hyggelig! veldig koselig at du følger med bloggen min! :)

award


Sammen med denne, skal jeg visstnok si noen ting som gjør meg glad:


1. Min skjønne nevø Nicolai, som vokser så fort og er så nydelig når vi leker og han ler så hjertelig! :)


2.  Når kreativiteten og inspirasjonen stemmer og jeg klarer å scrappe noe jeg blir fornøyd med! :)


3. Scrappebesøk rundt spisebordet mitt!!! Det gir meg så mye inspirasjon og gjør meg så mye mer effektiv! :)


4. Jeg blir glad når vannskaden i taket endelig blir fiksa, og vi kan få stua vår tilbake og holde varmen så jeg slipper å taste med iiiiiskalde fingre......


5. Jeg skal også bli glad når jeg når idealvekta mi og slipper å gå på diett lengre......


6. Når samboeren min gjør noe fint for meg, enten det er å lage middag med stearinlys eller om det er å kjøpe eller lære meg noe nytt som gjør underverker i scrappeverdenen min!! <3


7. Tid med gode venner, og kanskje skravle over ei flaske vin! :)


8. Feedback på scrappeprosjektene mine syns jeg er veldig hyggelig!!9. Mislykka sjokoladekake og is, helst også med vaniljesaus!!!!!!!!! <3 <3 <3
Skikkelig kaloribombe, men gu' så godt!

10. BADEFERIE!!!!!!
Jaaaa, jeg VIL på badeferie snart!! Ikke vært på ordentlig ferie sammen, bare oss to, siden 2008. Så nå er det på tide!!
DET ville gjort meg glad, det!!!! :DSå var det å finne noen flere å gi award til! Men det er jo så mange flotte scrappere der ute, så det skal vel gå bra :)


1. Denne awarden vil jeg først gi til WENCHE! Jeg har hatt den store æren av å møte denne flotte scrappedama ved flere anledninger på scrappetreff på østlandet! Og nå skal jeg snart få den store æren igjen, i april. Gleder meg! Du er ei fantastisk scrappedame som er herlig å være sammen med! :)
2. Nestemann jeg syns at fortjener denne awarden, er min navnesøster RENATE alias Ullpurka!!!
Hun er en fantastisk scrapper, med stooor kreativitet! Hun er superflink på detaljer, stæsjing og lag på lag!!! :D Jeg elsker hennes vakre scrappearbeid, og det er enormt inspirerende å ta et skikkelig dykk i bloggen hennes!
Veldig hyggelig at jeg fikk møtt deg i virkeligheten også, i Lillestrøm! Håper det vil gjentas flere ganger! :)3. Så til ei dame jeg har gitt flere awards ved tidligere anledninger, og jeg vil gjerne gjøre det enda en gang. Og det er til min stooore inspirasjonskilde, LINDA!!!!!!
Hun stopper aldri å inspirere, og jeg er superimponert over alt det denne dama får til, og får tid til!! :)  Hun er bare heilt RÅÅ! Og jeg håper at vi kan klare å lokke henne på besøk til Kr.sand snart!
Jeg har møtt henne flere ganger, og det er like kloselig hver eneste gang! Hun har på en måte samme type jobb som min samboer, og har hørt så mye om han at hun sier at hun føler hun nesten kjenner ham, hihihi! På tide at dere faktisk møtes snart, vennen??? ;)4. Enda en fantastisk scrapper er den fantastiske JANNHILD!!!!!
Hun kreerer den ene lekkersaken etter den andre, og er eksepsjonelt flink på vintage stilen!! Og hennes ekspertfelt er vel kort og altered projects som er så nyyydelige at det finnes ikke ord!!! Et fantastisk syn for øyet, og en stor inspirasjon!
Takk for at du deler alt det flotte med oss!!! :)5. Til sist, men ikke minst, vil jeg gi denne awarden til den fantastiske NABON!!!
Hun er også en kløpper på dette med lag på lag prosjekter!!!!! :D Kanonflink til både rufsing, pynting, oppsett, og fargersammensetning!! Ofte kan man på hennes layouter oppdage nye ting for hver gang man ser på det samme prosjektet, og det er en skikkelig gøyal opplevelse! :)
I tillegg er hun også suuuperdyktig fotograf, og tar de flotteste bildene ever!

Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommentarer:

Anne Kristine sa...

Tusen..tusen takk for dine oppmuntrende ord dette er var dagens store oppmuntring!!!
Takk for oppmuntringen du gir meg gjennom dine kommentarer det gir meg inpirasjon :o))
Ønsker deg en riktig god helg.
klem Anne

Kari sa...

Kjære søte deg!!
Tusen tusen takk for awarden og ikke minst for kjempekoselige ord!! Snille deg!!
Jeg skulle jo ha sett denne for lenge siden, men med husbygging på programmet
blir det dessverre liten tid igjen til blogg og kortlaging.
Treffene på HH pleier jeg å få med meg, så jeg håper vi sees snart!
Ønsker deg en kjempekoselig tirsdag!
Klemmer fra Kari