tirsdag 3. november 2009 | By: Scrappegal

Scrapping The Music - Dum og Deilig

Nå er det virkelig LEENGE siden jeg har klart å fått levert noe til Scrapping The Music - norge. Men denne gangen fikk jeg det til. Det var liksom 2 setninger i denne sangen som jeg hadde veldig lyst til å få scrappet. Så nå fikk jeg gjort den ene av dem. Så får jeg ha den andre setningen til gode til en senere anledning. For bildet ligger egentlig klart.

Denne gangen blei det en lettersize fra meg. Jeg har ikke veldig mye erfaring med dette formatet. Men jeg føler liksom at jeg mestrer det kanskje litt bedre enn 12x12. Pluss at det går litt fortere. Så jeg har fått litt dilla på det i det siste, som dere sikkert har skjønt også her i bloggen. Men jeg har masse å vise dere, som jeg ikke har fått lagt ut enda. Har produsert mer enn jeg klarer å oppdatere på bloggen foreløpig. Men det kommer, det kommer! :)

Oppgaven denne gangen hpos Scrapping The Music, var å scrappe fra sangen Dum og Deilig av Knutsen & Ludvigsen. Trykk på sangtittelen, så kommer du direkte inn til teksten.
Jeg valgte setningen: "Sku' tro vi hadde spist igjen."
spist - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

5 kommentarer:

piabau sa...

sååå flot layout , flot med den orange farve og bølgepap

Merete sa...

Åh!!! Stilig altså!!! Knalle fine farger!!

Ellen Karin sa...

Hei Renate! Takk for sist. Morsom og utradisjonell LO du har laget. Og så kult at du er med på en utfordring hos oss igjen. :) Skal du på messa til helga eller? Jeg skal bare innover en tur på søndag sammen med Wenche for å shoppe litt. ;) Kanskje vi sees.

Anita Hagen sa...

Heihei Renate

Tusen takk for koselige kommentarer i bloggen min. Alltid så hyggelig å høre fra deg.
Fyttifela så mye lekkert du har laget. En FRYD å se. Massevis av herlig inspirasjon.
Vet ikke om jeg har svart deg på den koselige hilsenen du la inn etter messa i Skedsmohallen, men jeg må si at det var utrolig koselig å få hilse på deg også. Du er ei trivelig og god sørlandsjente, akkurat som jeg hadde sett for meg.

Du spurte hva slags pose jeg har brukt på "rester fra kurset". Vel for å få mest pose igjen for pengene, så selger Unik Hobby disse i pk á 40 stk til kr. 59,- Størrelse 12,5x22,5 cm. Du finner posene her

Ha en finfin torsdag videre!

Klem fra Anita

Camilla S. Bakke sa...

Hei Renate!!
Tusen takk for koselig kommentar!
Så mye flott du lager, og så rå du er på sammensetninger av materialer og farger!!
Jeg har sikkert ikke svart deg, nei...
Men her er en nettadresse til permene jeg oppbevarer stemplene mine i: http://www.papirloftet.no/catalog/product_info.php?cPath=78_901&products_id=9506&osCsid=e42facffc889b473c918b729769ccac8
Det er sikkert andre lure oppbevaringspermer også, men jeg begynte med disse, og har bare fortsatt. De står fint i en hylle på hobbyrommet:)
Klem, Camilla.