fredag 13. november 2009 | By: Scrappegal

De siste oppgavene i Scrappekrigen!

Her jeg ligger og ikke er no i form, og brygger på no omgangssjuke-greier, så kan jeg jo benytte sjansen til å oppdatere litt her.... :)

Jeg har i det siste produsert mer enn jeg klarer å få lagt ut på bloggen! med både Scrappekrigen og Stafetten, så blei det jo akkurat 20 prosjekter i oktober! :)

Denne posten vil jeg at skal handle om Scrappekrigen, da Stafetten er ferdig, og jeg ikke leverte siste oppgave.
Men i Scrappekrigen, har jeg faktisk klart å komme til finalen!! kan du tro det??? Det kan ikke jeg! For meg er det heilt uvirkelig og utrolig! Jeg er så megafornøyd!!! :) Forrige gang jeg var med, kom jeg jo ikke lenger enn oppgave 2. Så kanskje det sier litt om utviklingen jeg har hatt det siste året med å være sykemeldt, og kunnet scrappe hver eneste dag nesten?! :)

Så, til de siste oppgavene fram mot finalen.
Jeg har fra før vist dere til og med oppgave 9.

Så til oppgave 10
Her er originalen som vi skulle lifte:
Scrappekrigen_LIFT_my_star2_769
Uploaded with plasq's Skitch!

Så til min løsning....
Her måtte det tenkes, og jeg fikk også litt hjelp av samboeren min for å komme igang.
Min bror fødte en sønn lørdag for snart to uker siden. Så da var jeg oppe i leiligheten deres for å vaske litt klær mens de var på sykehuset, etter at min bror ringte og spurte om jeg kunne hjelpe ham. Der tjuvlånte jeg ett av ultralydbildene de hadde rammet inn på rommet hans. Og fikk da laget denne LO'en, som min bror fikk levert som gave inkl ramme da jeg traff babyen for første gang forrige torsdag.
Prince - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

Takk for stemmene, slik at jeg kunne henge med en uke til... :)

Oppgave 11
"Man skal scrappe en fargerik LO som skal inneholde en form for maling! (altså, man må male på LO'en )"

Denne gangen fikk jeg det for meg at jeg ville bruke et bilde som min samboer, Øyvind sendte til meg på mail for en stund siden, som en vits om svineinfluensa... :)
Og jeg satte meg ned på stuegulvet for å sortere farger ut fra bildet. Og fant det perfekte bakgrunnsarket!
Slik blei min løsning!
svineinfluensa - transparent_resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

Denne gangen klarte jeg faktisk å komme på en andreplass i gruppa! :) Superfornøyd!!
Så nå er det tid for finale.... Denne gangen er det også en lift. Og jeg er veldig usikker på åssen jeg skal løse den for å gjøre den litt til min egen. Så da passer det jo dårlig å bli syk. Så jeg får kanskje bruke dagen imårra til å sove, slik at jeg kanskje kan scrappe litt på kvelden, da jeg likevel er aleine hjemme... :)
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommentarer:

piabau sa...

wow så lækre layout med så flotte detaljer , er især vild med de første, så nydeligt

inger-g sa...

Hei, først - for noen flotte LO'er du har laget! Kjempeflotte! Så takker og bukker jeg for de herlige kommentarene
du har lagt igjen i bloggen min. De lyste opp dagen min i dag. :-)
Rammen jeg har rundt babystempelet er laget med en Spellbinders die. Den heter Scalloped Edge Frame.
Den er en av mine nye favoritter. Ha en super kveld. :-))