tirsdag 17. november 2009 | By: Scrappegal

3.plass i Scrappekrigen!!! :D

Finalen er over, i Scrappekrigen!!! :)

Jeg blei liggende med influensa bare noen dager før, så jeg begynte å få litt hetta for at jeg ikke skulle klare å levere. Var jo et dårlig tidspunkt å bli syk på. Men etter to dager rett ut, klarte jeg å karre meg på beina nok til å jaffal begynne å tenke tanken på scrapping igjen. Så etter to dager, fikk jeg er resultat som jeg blei relativt fornøyd med faktisk. Og ikveld blei avstemningen avsluttet, og jeg lå lenge på andreplassen. Men de siste par timene, så klarte ei av de andre og karre seg forbi meg med 1 stemme. Men jeg er absolutt fornøyd med tredjeplassen i en sååå stor konkurranse!!!!!!!!! :D Tuuusen takk til alle som har stemt på meg! Det varmer veldig mye i et scrappehjerte!! :) *klem til dere alle, og satse på at dere ikke blir smitta,hehe* ;)

Hehe, dere venter vel på oppgaven vår også tenker jeg....
Denne gangen var det også en lift. Vi skal altså etterligne en annen LO, med elementer på samme plass som i originalen. Denne originalen er laget av to ulike farger med kartong. Så et delkrav i vår oppgave, var at vi hadde kun lov til å bruke 2 farger, men det var lov med ulike nyanser av disse fargene. I tillegg var det lov med metallfarger.
Den originale LO'en er laget av Linescrap. Ta gjerne en kikk i bloggen hennes.
Her er i alle fall originalen hennes, som vi skulle lifte:
skitched-20091116-224745.jpg
Uploaded with plasq's Skitch!

Jeg valgte å bruke fargene hvit og brun, og litt gull/kobber som metallfarger. Bildet er av ei venninne av meg, May Britt, fra en ferie hun var på ei gang tror jeg.. :)
The_Lady - resized_blogg3
Uploaded with plasq's Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

3 kommentarer:

Anne Kristine sa...

Gratulerer med 3.plassen. Forstår det godt du lager jo så mye fint.
Tusen takk for kommentarene i bloggen min :o)
Her er linken til esken.
http://www.papertreyink.com/mtt_itsonthehouse_webview.html
Ha en fortsatt fin dag.
klem Anne

Camilla sa...

Fantastisk lekker - som alltid :) Helt utrolig nydelig fargesammensetning - og pynten er så flott! Dette er "mykt" for meg vennen :) Gratulerer så mye med 3. plassen - det var vel fortjent!! (P.S you know who I am??!? :) )

Renate Olsen sa...

Hehehe, jada min nye venn. jeg vet hvem du er! Vittig, siden jeg åpna brev fra deg samtidig! ;) Takk takk for fine ord!! Jeg må få oppdatert litt bloggposter igjen snart, tror jeg! Klem klem!