søndag 18. oktober 2009 | By: Scrappegal

Treff på HobbyHimmelen 03.10.09

Jeg har hatt så mange tidsfrister i det siste at jeg ikke har klart å oppdatere bloggen så mye.... Men jeg skal prøve å få oppdatert en del nå framover. Har MASSE å vise dere! :D

Lørdag 03. oktober var jeg på treff på HobbyHimmelen her i Kristiansand, da jeg har noen venninner i miljøet som lurte på om jeg stakk innom. Alltid lettere å dra på treff når man kjenner noen av de andre som skal... :) Og da fikk jeg blant annet laget skissedilla 27, som ligger i et annet innlegg, men jeg fikk laget to til også... :)

* * *


I've had so many deadlines lately, that I haven't been able to update the blog so much .... But I'll try to update some in the time to come. I have a lot to show you!Saturday 03 October, I was on a scrapping-crop in the store "Hobbyhimmelen" here in Kristiansand, since I have some friends in the community who wondered if I came by. Always easier to go on the gatherings when you know some of the others there ... There I made the layout for "sketch dilla" 27, which located in another post, but I also made two more ...
Namm - resized_blogg
Another layout for my friends babyalbum for her daughter. And the album is done! :) It says: "Yammi" in Norwegian.kveldsparadis - resized_blogg
A layout from Egypt in November 2008. What I forgot when it was done, was that the Egypt album was supposed to be in lettersize. Bugger! Wel wel, I will find a solution in the end! :)
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This