tirsdag 27. oktober 2009 | By: Scrappegal

Scrappestafetten!

Denne blei foreslått for meg da jeg hadde scrappebesøk, om jeg skulle delta i stefetten. Jeg visste ikke noe om stafetten, så jeg hadde ikke planer om det. Men jeg blei anbefalt å ta en kikk på det, og se om jeg kunne henge meg med før fristen gikk ut. Men da jeg skreiv inn, var fristen gått ut. Men det gikk an å sette seg opp som vikar. Dagen etter fikk jeg en mail om hvorfor jeg stod som vikar og ikke var fast på et lag. Med et spørsmål om jeg hadde lyst til å stå fast på deres lag. Og det ville jeg jo! :) Så da var det gjort. Jeg var med å BÅDE scrappekrigen OG i scrappestafetten!! :)

Litt av dealen med scrappestafetten er at det er veldig tette oppgaver, med korte frister! :) Og det er en laginssats, der det ikke er noen som går ut etter hvert, men at hele laget får poeng for hvor mange som klarer å levere bidrag hver gang, hvor mange som kommer til finalen, og hvor mange bidrag som vinner innad i laget. Så det er en laginnsats. Og dersom noen ikke klarer å levere, så er det 2 minuspoeng. Og med vikar tror jeg det var nye minuspoeng... Til nå erd et bare en gang vi ikke har klart å levere alle sammen. Så det er jo veldig bra! :)

Så her er mine løsninger til nå! :)
Oppgave 1 - Skisse
skitched-20091027-072142.jpg
Uploaded with plasq's Skitch!

Julefin - resized_blogg2
Uploaded with plasq's Skitch!


Her lagde jeg egentlig først et bidrag som jeg ikke blei fornøyd med. Så da lagde jeg ett til, og endte til slutt opp med den røde.... Om det var dumt eller ikke vet jeg ikke, for det blei ikke så mange stemmene med den jeg endte opp med å levere.
Her er det bidraget jeg IKKE leverte:
Nytta030Ar - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This