tirsdag 27. oktober 2009 | By: Scrappegal

Scrappestafetten, oppgave 5!!

Oppgave 5 - Høytider:

Her blei det presentert 5 ulike høytider, der jeg først fikk påske og litt panikk i samme slengen. men jeg fikk da bytta til å havne med 17 mai til slutt! :) 17 mai er egentlig ganske vanskelig å scrappe! men jeg fikk jo litt inspirasjon når jeg så på de andre bidragene i avstemningen etterpå! :)

Slik blei mitt bidrag, som jeg lagde på papirfesten. Jeg har prøvd å legge på litt lekne gutte-detaljer litt rundt forbi. Gjerne klikk på bildet, for å få en mer detaljert versjon...
Bunad - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!


Bildene er også denne gangen av Leo, sønnen til ei venninne. De er tatt på 17.mai nå i 2009, der han har fått på seg en bunad. Han er jo så kjekk og stor gutt, at han ser jo nesten ut som en skolegutt! Gullgutten min! :)
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This