tirsdag 27. oktober 2009 | By: Scrappegal

Scrappestafetten, oppgave 3!

Oppgave 3 - Felles fargeoppgave

Denne gangen var det en felles oppgave for alle på laget. Så da var oppgaven en fargesammensetning...
skitched-20091027-075951.jpg
Uploaded with plasq's Skitch!


Jeg tror denne oppgaven hadde blitt finere i lettersize. Men det egentlige resultatet blei slik:
fanget - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!


Bildene er av sønnen til ei venninne, Leo, som dere sikkert har sett at jeg scrapper veldig mye. Her fra jeg kom hjem fra Russland (sjekk tidligere innlegg for mer info), og han var kommet noen dager før meg og var oppe til seint på kvelden fordi han ville være oppe når jeg kom hjem, og gi meg kos. Så da fikk jeg verdens beste gutt på fanget når jeg kom hjem. Det var verdens beste hjemkomst, når jeg selv ikke har egne barn og ikke er vant til den kosen. Det var fantastisk!
Ser at jeg har vært veldig uheldig med scan'en!!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This