mandag 5. oktober 2009 | By: Scrappegal

Sang # 19 - Steg

Jeg har funnet tid til å delta hos Scrapping The Music igjen! :D
Denne gangen var sangen Steg av DDE. jeg syns det var en vanskelig sang til de bildene jeg hadde tilgjengelig..... Men etter litt brainstorming på treff, så fant jeg en løsning.

Det endte med et nytt bidrag til vennealbumet i 8x8 som jeg har snakket om i tidligere poster. Nå var edt på tide å få det ferdig, så jeg har laget to sider til til dette albumet. Nå mangler bare en siste juleside, så er det ferdig til å sendes bort i gave! :)

Her finner du teksten til sangen Steg. Jeg har denne gangen tatt utgangspunkt i delsetningen "første steg et på vei'n", og laget en LO om at en nyfødt baby nettopp har tatt det første steget ut i den store verden.... :)
STM_Sang#19_Steg - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

4 kommentarer:

Ellen Karin sa...

Hei Renate. Takk for sist. Koselig å treffe deg på messa. :)

Så fint at du har fått tid til å scrappe til STM-utfordringer igjen. Denne ble jo veldig flott. Og så hyggelig gjort å scrappe album du skal gi bort. Imponert over at du legger ned så mye jobb i en gave.

Takk for at du deltar. :) Ønsker deg en fin mandag. :)

Wenche sa...

Nydelig, Renate! >Takk for hyggelige kommentarer. Skal bli flinkere til å legge igjen kommentar. Gleder meg til å se dine juleprosjekter for jeg vet jo hvilke juleark du har.

piabau sa...

så nydeligt bidrag

Jorunn sa...

Ååå så herlig LO!
lekre farger og nydelig design og detaljer!

Klem,
Jorunn