torsdag 1. oktober 2009 | By: Scrappegal

Over 10 000 besøkende!! :D

Jøsses meg!! Har du sett?!?!Bloggen min har passert godt over 10 000 besøkende siden jeg begynte med telleren min!!!! :D Jeg er totalt overveldet!! Det hadde jeg aldri trodd skulle skje før jul, da jeg satte opp telleren min! Tusen takk til alle dere der ute for at dere besøker bloggen min, og gir meg koselige kommentarer! Jeg er veldig ivrig etter feedback, slik at jeg kan fortsette å utvikle scrappingen min! :)

I den sammenheng er det jo normalt ettersom jeg har sett, å sette visse kriterier for å bli med å vinne en liten pakke som jeg har satt sammen! :) Jeg har funnet fram en del sommerslige ting, for å prøve å utsette denne vinteren som sniker innpå oss, litt til.... :)

* * *


WOOOOW, how about that?!?!?!?!


My blog has passed well over 10 000 visitors since I started my counter!! : D I'm totally overwhelmed! I had never thought would happen before Christmas, when I set up my counter! Many thanks to all of you out there that takes the time to visit my blog and give me nice comments! I am very keen to get feedback, so I can continue to develop my scrapping! :)In this context it is the normal, as I have seen, to set certain criteria to win a small package that I've put together! :)
I have found some summer things, to try to postpone this Norwegian cold winter a little longer, that quickly is sneaking upon us.... :)

IMG_2124 - Blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

Kriteriene jeg da tenkte å sette for å vinne denne pakken, er:
1. Skrive om denne blogcandyen i din egen blogg
2. Vis fram noen av dine favoritt-sommerprosjekter, enten det er LO, kort eller noe annet.
3. Til slutt legger du igjen en kommentar her i bloggen min slik at jeg finner deg igjen :)  Og ta deg gjerne en tur rundt og gi meg feedback til videre utvikling! :)

Fristen for dette setter jeg til torsdag 08.oktober kl.22, siden det også er min bursdag :) Passende merkedag for en liten premieutdeling, tenkte jeg! :)

* * *The criteria I then thought to put to win this package are:
1. Writing about this blogcandyen in your own blog
2. Show off some of your favorite summer projects, whether it is a layout, card, or something else.
3. Finally, leave a comment here in my blog so that I can find you again:) And you are very welcome to take a walk around and give me feedback for further development to be a better scrapper! :)


The deadline for this I set to Thursday 08.oktober - 10pm, since it is also my birthday:) An appropriate day for a small giveaway, I thought! :)

Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommentarer:

Binna sa...

Gratulerer så masse:) Skjønner godt at det er mange som stadig stikker innom - du er jo så flink og produktiv.:)
Gleder meg til fortsettelsen:)

Har lagt candyen ut på bloggen min:)

elisabeth sa...

hei hei og gratulere med 10 000 besøkende:o) og tusen takk for koselig hilsen i bloggen min.
Jeg har kikket rundt i bloggen din, du lager utrolig mye fint.
Du lurte på hjertet som jeg hadde stanset ut imetall.. jeg har brukt cuttlebugen for å kutte hjertet og cuttlebug embossing dies etterpå.
Ha en kjempe fin søndag, snart kommer en veninne til meg og vi skal kose oss å lage kort:o)
Klem, Elisabeth