tirsdag 27. oktober 2009 | By: Scrappegal

Nye oppgaver i Scrappekrigen!

Forrige helg var det Papirfest i Stavanger. Da var det masse kurs, og scrapping dagen lang. Så da fikk jeg laget en god del som jeg skal vise dere her etter hvert, når de blir heilt ferdige. Det vil også komme fram noen bilder etter hvert, når jeg får lagt de inn på pc'en!! :)

Jeg fikk også laget et bidrag til Scrappekrigen der borte, som jeg har slitt med å finne en plan til. Dagen før avreise fikk jeg satt meg ned med noen bryllupsbilder til min brors bryllup. Oppgaven var da altså en lift. For de som ikke vet hav det er, så er det altså å lage en veldig nøye kopi av en annen LO. Så da skulle vi altså lifte denne LO'en som er laget av Smultringunn:

Oppgave 8:
Her er min oppgave til scrappekrigen.
Dere skal scraplifte denne loen til smultringunn. Scrapliften skal være forholdsvis streng, dvs at de elementene som er der skal være med. Man skal ikke legge til nye. Bildene skal være i nogenlunde samme str. som på loen, men man skal ikke trenge å gå med millimetermål da. Men man har ikke lov til å slå sammen bilder - så inntrykket på loen din skal være lik smultringunn sin. Det eneste du kan forandre på, er boksen der tittelen er skrevet. Den skal være rund, men trenger ikke være scalloped. Du kan bruke hvilken ramme du ønsker rundt den sirkelen.
Kos dere, jeg er spent på resultatet! :-)

skitched-20091027-064023.jpg
Uploaded with plasq's Skitch!

Denne hadde GANSKE strenge lifte-regler! Og det var desverre 4 som ikke leverte. Dermed var det ingen som skulle gå ut i avstemningen. Og jeg må si at den som vant, var bare KNALLSTILIG!!!! Og laget av Merine.

Her er da min løsning. Men jeg må få si at jeg hadde jo ikke scanner når jeg var på Papirfesten. Så jeg fikk hjelp til å ta fotobilde av den. Men heilt bra blei det ikke. Og jeg har prøvd å scanne det etter jeg kom hjem. Og det blei enda verre.... Så jeg får bare beklage.... Men originalen er bedre i virkeligheten!
Lift#3 - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

Uken etter var det en veldig vanskelig oppgave!
Oppgave 9:
Fenris skrev:
Takk for en herlig kamp sammen med dere.
Som "straff" for at jeg ikke fikk være med lenger, så får dere en litt annerledes oppgave glis


Dere kan selv velge bilde(r), farger og stæsj, men;
I overskrifta skal minst ett av følgende ord brukes (ordene kan bøyes, men ikke brukes i sammensatt form):
Gaffel
Torsk
Orkan
Ufo
Telefon
Kenguru
Stein
Bleie
Hammer
Grønnsak



I tillegg vil jeg se minst 5 knapper.
Kos dere *glis*


Denne vridde jeg hjernen veeeeldig lenge på!!!!! Og grudde meg! Skjønte ikke åssen jeg skulle få den til! Så plutselig var det søndag ettermiddag og jeg måtte henge i! :)
Så da blei det en lettersize-LO i full fart. Det blei 11 stemmer denne gangen. Takk for stemmene folkens!!! :D
Og vil bare si at jeg har vært veeldig uheldig med scan og redigering denne gangen!!!! Så jeg vil anbefale deg å klikke på bildet for å få det større....
gaffel - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommentarer:

Salte sa...

Se der ja - hehe - var ikke veldig lett å få tatt bilde av den layouten! Håper du hadde det fint på Papirfesten - føler jeg bare fløy rundt jeg, bortsett fra lørdagskvelden da jeg fikk meg litt vin *ler* Vi snakkes :)

Renate Olsen sa...

Hei hei vennen.

Jada, jeg hadde det supert på Papirfesten! :) Hehe, ja du var ganske busy! Men det går bra. Var en grei gjeng du hadde satt meg sammen med! :)
Hahahaha, ja den vinen gjorde utslag ja! Det blei lystig i den delen av lokalet... :) Morro det. Deilig å ha det morro med venner, scrappe og kose seg med vin! Det er livet! :)