mandag 14. september 2009 | By: Scrappegal

Scrappekrigen er godt igang! :)

På impuls, så meldte jeg meg på Scrappekrigen på forumet Scrapping.no. Jeg hadde nesten gkemt den bort da ei bloggvenninne, Skaubytrollet, minte meg på at den var begynt. Så da rakk jeg fristen for første innledende oppgaven, og var hermed med i krigen! :)

Forrige gang jeg var med i denne konkurransen, røyk jeg ut på andre runden i min gruppe. Denne gangen har jeg klart å bli med til og med 3 runden, og nå slås vi sammen 3 og 3 lag. Så morro asså! :)

Men jeg tenkte at jeg kunne vise dere hva jeg har laget til disse tre første rundene:

* * *On impulse, I signed up for Scrappekrigen the forum Scrapping.no. I had almost forgotabout it, when a blog friend, Skaubytrollet, reminded me that it had begun. I made the deadline for the first preliminary task, and the war could begin! :)

Last time I played in this competition, I smoke out after the second round in my group. This time I have managed to come through 3 rounds, and now we are going to merge 3 and 3 teams. It is so fun! :)

I thought that I could show you the layouts I have made for the 3 rounds I have managed to survive so far:
OPPGAVE 1:
"Jeg vil se en Lo i blått , hvitt og svart. Det kan være innslag av andre farger, men hovedsakelig blått , hvitt og svart. I tillegg vil jeg se noe i metall på LO-en. Det kan være alt fra brads til charms eller hva du enn måtte finne på. Lykke til! Oppgaven sendes inn til din lagleder når det er kjent :D "

* * *"I want to see a LO in blue, white and black. There may be elements of other colors, but mostly blue, white and black. In addition, I want to see something in metal on the layout. It can be anything from brads to charms, or whatever you might think of. Good luck! Submit the result to your team manager when this is decided :D"
Ferie&Cola2-new -- resized_blogg
The title says: "vacation and coola" (like coca cola). From when Leo was on vacation here in Kr.sand last year.

Jeg vant faktisk avstemningen i min gruppe med denne LO'en!! :) Aller første gang jeg har vunnet noen avstemning på dette forumet. Skikkelig morro! Så da var det jubel i heimen ja, siden Øyvind er like engasjert for å se åssen det går med meg i konkurransene mine.

* * *I actually won the voting in my group with this LO! :) Very first time I've won a voting on this forum. Really fun! There was jubilation in the home at that point, since Øyvind are equally committed to see how it goes with me in my competitions.
OPPGAVE 2:
"Tittelen på LO skal være en norsk sangtittel, selve sangtittelen- ikke en strofe fra sangen."

* * *


"The title of the LO must be a Norwegian song title, the title-not a stanza from the song"Sola skinner - resized_blogg
The sister to my sister-in-law with her daughter on a summer day on the beach. The title says: "The sun is shining"

This time it was only luck that sent me to the next round. Because we were two persons that had equal votes for a long time, but towards the end I was lucky and got 2 votes extra! :) So bless the fact of a little luck sometimes!
OPPGAVE 3:
"La deg inspire av maleriet, jeg vil se 4 delingen på din LO og jeg vil ha med mye av høstfargene og litt knallfarger."

* * *


"Be inspired by the painting, I want to see the 4 sharing on your LO and I want to see a lot of autumn colors and some bright colors"

Here is a link to the painting: http://img.skitch.com/20090914-q5eiadup3tm4nk5hf7i3qrknup.jpg

And here is a link to a detailed picture of the painting: http://img.skitch.com/20090914-rnj8r4byut2tmu15h7atjehqfi.jpg
Egypt2008 - resized_blogg


Her har jeg brukt en ny teknikk for mitt vedkommende. Det var Øyvind som kom på en ide når han så maleriet vi skulle inspireres av. Han hjalp meg med å ta alle bildene fra turen og legge dem inn i et dataprogram som lagde mosaikk av alle bildene, slik at jeg kunne bruke dem i krysset. Også valgte jeg å velge ut et par bilder som jeg kunne bruke i hjørnene som en slags utheving. Jeg fikk også en rute med litt tekst der jeg forklarer åssen jeg har tenkt når jeg har laget denne siden, og at jeg følte det var en bra oppsummering av alle de gode opplevelsene som passet perfekt å innlede selve feriealbumet med.

* * *


Here I have used a new technique for my part. It was Øyvind which came up with an idea when he saw the painting we should draw inspiration from. He helped me to take all the pictures from the trip and put them into a computer program that created the mosaic of all images, so that I could use them in the crossing. Also I chose to pick out a couple of pictures that I could use in the corners as a sort of highlighting. I also had a route with a bit of text where I explain how I have been thinking when I created this page. I felt it was a good summary of all the good experiences from the trip, that fit perfectly to launch the holiday album.

Så nå spørs det åssen det går videre i konkurransen etter sammenslåing. Konkurransen tilspisser seg, og det er skikkelig dyktige damer som står igjen.... :)


* * *


Now the question is what roadkill it will be further in the competition after the merger. Competition is really tighting up, and it is really talented ladies that remain... :)

Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

1 kommentarer:

Scrappegal Sørlending » ÅD 45 sa...

[...] layout tidligere også, med en variant av mosaikk. Da refererer jeg til LO’en min som heter Egypt 2008 fra en av de første rundene av Scrappekrigen. Men denne gangen hadde jeg lyst til å finne på noe [...]