mandag 28. september 2009 | By: Scrappegal

Bestilling - Bryllupskort

Hei igjen dere alle!

Er en stund siden jeg har fått blogget nå... Men jeg må bare få si tuusen takk for alle de koselige kommentarene jeg har fått i det siste! Jeg blir hgeilt rørt hver gang jeg åpner bloggen og ser så masse fine ord! Jeg vil la dere få vite hvor glad jeg blir da, og vil gi en klem til hver og en av dere! *klem*

Ellers vil jeg vise dere et kort jeg har laget. Mamma sin kollega fikk vite at jeg drev med scrapping, og lurte da på om jeg kunne lage et bryllupskort for henne. Og det var jo klart at jeg kunne!! ;)
Det skulle være enkelt og ikke for overdådig. Jeg bladde gjennom inspirasjonsbunken min som jeg har lagret på pc'en min fra nettet. Og da blei dette mitt resultat:

* * *


Hello again all of you!


Been a while since I've posted a blogpost now ... But I must just say thanks a million times for all the icredible nice the comments I've gotten lately! I'm getting so very touched every time I open my blog and see so nice words from you all! I wanted to let you know how happy I get, and will give a hug to each and every one of you! * hug *Otherwise, I will show you a card I've made. One of my mum's colleagues was told that I was involved in scrapping, and wondered then if I could make a wedding card for her. And ofcourse I could! ;)
It was supposed to be easy and not too extravagant. I leafed through the stack of my inspiration that I have saved on my computer from the Internet. And in the end, this was my result:

Bryllup#1 - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

Bryllup#2 - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

Bryllup#3 - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This