mandag 7. september 2009 | By: Scrappegal

Årets Designer - uke 36

Denne uken var oppgaven på Scrapbook Express sin konkurranse Årets Designer, at vi skulle bruke colorblocking.

Skikkelig vanskelig oppgave. Og den første løsningen som jeg hadde tenkt ut, måtte jeg bare gi opp. Så da mente samboeren min at jeg kunne bruke noen bilder fra bryllupet til min bror. Og da blei dette til slutt resultatet mitt, en skikkelig vintage-colorblocking:
Endelig gift - resized_blogg


* * *


This week was the task at Scrapbook Express's Designer of the Year competition, we should use colorblocking.Real difficult task. And the first solution that I was going for, I just had to give up. Then my boyfriend suggested that I could use some photos from my brother's wedding. At last this became my final result, a real vintage-colorblocking layout.
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

3 kommentarer:

piabau sa...

hvor er det nydeligt og i dejlige farver

Skaubytrollet sa...

Kjempelekker LO :)

lene s sa...

Den blei jo lekker!! Å det rosa kortet ditt va berre heilt nydelig! god helg!