mandag 14. september 2009 | By: Scrappegal

Året Designer - Uke 37

Forrige ukes oppgave i Årets Designer på forumet Scrapbook Express, var å bruke minst 2 tags.

Jeg har da valgt to tags fra Panduro, som jeg først malte helt hvite med maling, strødde på litt Distress Embossing Powder som jeg smelta, og svertet deretter med Distress Ink Vintage Photo innimellom der det ikke var kommet embossing. Til slutt tok jeg en finish med glimmer mist, Silver Bells. Og den Distress Embossingen er jo litt grovere enn andre, og lager dermed et litt røffere utrykk. Litt kult syns jeg!

* * *


I have chosen two tags from Panduro, which I first painted all white with paint, scattered with some Distress Embossing Powder that I melted, and then smeared with Distress Ink Vintage Photo in between where it had not come embossing. Finally I took a finish with some shimmer spray, Silver Bells. And the Distress Embossing is a little rougher than others, thereby making a little rougher vintage expression. A little cool I think!

Mamma_Bornholm - resized_blogg
The blue background is a towel that I have behind when I am scanning, to shut out the light. But this time the light was a little wrong on the scan. But it'll do..
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

11 kommentarer:

piabau sa...

super flot layout med mange fine detaljer, flot med blomsterranken og de pink bogstaver

Renate Olsen sa...

Tuusen takk, Pia! Er så koselig med meldinger fra deg!

Nina sa...

Kjempe flott LO :)

Likte godt blomstene!

Renate Olsen sa...

Tuusen takk, Nina!! *klem til dere begge*

Vibeke sa...

Så fin denne var Renate!!

Lykke til videre ÅD:)

Ønsker deg en flott onsdag:)

Kari sa...

Guriland så masse lekkert du har laget siden sist jeg var innom!!
Nydelige layouter og masse kort!!
Nå har jeg kost meg masse og tittet rundt. Du er kjempedyktig Renate!

Klemmer fra Kari

Renate Olsen sa...

Ååååå... TUUUUSEN takk, Kari! Det var utroolig fine ord!!!! :D Stooor klem til deg!

Mams sa...

Uff, dette var jo meg. Bildet kunne godt vært bedre, men oppgaven var flott. Klem mams

Renate Olsen sa...

Mamma: Jeg elsker jo det bildet av deg! Jeg har spart det, fordi jeg ville finne på noe fint med det! Det er kjempebra bilde av deg!!!! :D Og det er en ære for meg å kunne lage noen sider om mamman min... :)

nabon sa...

Nydelig, koselig LO!!!

Spennende detaljer!

Anne Kristine sa...

Så herlig LO og flott med alle lagene av papir!
Tusen takk for alle dine oppmuntrende kommentarer.
Setter veldig stor pris på det :o)
Storklem Anne