torsdag 27. august 2009 | By: Scrappegal

Bestilling på LO

En dag kom det inn en mail. Det var fra ei veldig god venninne i stavanger. Ho hadde en utfordring til meg. Sammen med mailen fulgte det to bilder, som ho lurte på om jeg kunne bruke sammen på en LO som ho kunne henge på veggen i stua si. Og om jeg tok utfordringen??
Og det gjorde jeg da! Jeg liker en utfordring! :) Så jeg begynte først med å behandle bildene litt, da de hadde så forskjellige bakgrunner....
Jeg var på treff da jeg fant ut at jeg skulle prøve å begynne på denne... Men det var vanskelig! Så det tok litt modningstid, men til slutt blei jeg ferdig. Og venninna mi blei godt fornøyd, så da har jeg jo oppnådd målet mitt! :)

* * *One day a mail popped in. It was from a very good girlfriend of mine in Stavanger. She had a challenge for me. The mail came together with two photos that she was wandering if I could use them together on one layout that she could hang on her livingroom wall. If I took the challenge??
Of course I did! :) I enjoy a little challenge. So I started with editing the photos, since they had very different background colours.
When I started to work with the layout, I was at a scrapping-gettogether. But it was quit difficult, so it needed some time to grow on me. But this is the result, which mye girlfriend was hayypy with, so my mission is successful! :)


Dubrovnic - resized_blogg2
Uploaded with plasq's Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

3 kommentarer:

Vibeke sa...

Tusen takk for alle de utrolig koselige kommentarene du har lagt igjen i min blogg. Tusen takk - jeg setter så stor pris på det:)

Lekker side:)

Mona sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min! Har kikket litt i bloggen din, og du har laga masse fint! Så gøy å få bestillingsoppdrag - skjønner godt hun ble fornøyd :)

Renate Olsen sa...

Tusen takk!!! :)