mandag 24. august 2009 | By: Scrappegal

Bestilling - Bryllupskort

Hei alle sammen.

Jeg vet det. Jeg har vært elendig dårlig til å blogge i det siste........!
Jeg ser at jeg har glemt å legge ut et bryllupskort som jeg fikk bestilling på i sommer. Et vennepar til sambo skull ei bryllup, og ville at jeg skulle lage et kort for dem.  Jeg fant en litt annerledes måte å lage selve tekstfeltet på... :)

* * *Hi everyone.
Yes, I know. I have been terrible to update my blog...!
I now see that I have forgotten to publish a wedding card I got order on this summer. A coupple we are friends with, was going to a wedding and wanted me to make a card for them to give. I found a different way to make the writing-space... :)


Så her er det // So, here it is:
Bestilling_Bryllup#1 - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

Bestilling_Bryllup#2 - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

Bestilling_Bryllup#3 - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

Bestilling_Bryllup#5 - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

Bestilling_Bryllup#4 - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

3 kommentarer:

piabau sa...

wow så super nydelige kort med mange fine detaljer

Skaubytrollet sa...

Det var et kjempefint kort, og en flott måte å gjøre det med skrivefeltet :)

Renate Olsen sa...

Tusen takk, vennen!! :D