torsdag 2. juli 2009 | By: Scrappegal

Scrapping The Music - Bonus!

Scrapping The Music har ute en bonus der vi i overskriften i en eller annen form skulle bruke ordet vakkert. Dette på inspirasjon fra sangen til Jahn Teigen: "Det vakreste som fins". Du kan sjekke ut mer om bonusen HER

Jeg har da bøyd ordet vakker, om til vakkert. Og på den måten gjort setningen om til "Vakkert vårvær i Ravndalen"
jeg har ikke brukt noen journalingtekst denne gangen, for det var ikke plass følte jeg uten å ødelegge likevekten. Men da samboeren min fylte året nå i mars, hadde jeg i skjul invitert ned hans beste kompis fra hjembygda og fruen. Så da de ringte på døra, visste Øyvind ingen verdens tingen, og blei heilt fortumla.... :) Så dagen etter de kom, tok vi oss en spasertur i Ravndalen her i Kr.sand. Og vi hadde jo et fantastisk vær!! :) Skikkelig vår når man så kontrastene mellom sola og den delen av vannet som ennå ikke hadde smelta... :) Skikkelig snodig og kult! Så det måtte jeg jo bare ta bilde av!

Vakkert - resized_blogg2
Uploaded with plasq's Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

4 kommentarer:

Ellen Karin sa...

Kjempeflott LO med kult oppsett. Utrolig nydelige bilder.

Ønsker deg ei riktig fin helg.

Ellen Karin sa...

PS: Har du forresten sett at vi har kommet med ny bonus-utfordring i dag? Sleng deg med da vel. ;)

Vibeke sa...

Så flott denne ble!!! Kjempeherlig!!:)

Takk for at du deltar - og god helg:)

Renate Olsen sa...

Det hadde vært morro! men du skjønner at jeg reiser til Russland imårra, og blir borte i 14 dager, så det rekker jeg nok desverre ikke. Det var dumt. Men jeg kommer sterkere tilbake i august... :)