mandag 13. juli 2009 | By: Scrappegal

I Rampelyset!!! :)

På forumet Scrapbook Express har de noe som heter I Rampelyset for å vise fram de LO'ene som Design-teamet mener har markert seg litt ekstra den siste uken.
Og i slutten av måneden trekker de da ut "Månedens Scrapper".

I mai og juni var det jeg og ei til på forumet som delte denne tittelen om å være "månedens scrapper". Du kan logge deg inn og se innlegget HER. Dette var veldig morro, og veldig stas. Også så uventa!! :D Her har de i hovedsak lagt vekt på disse to LO'ene:
Ferrari - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!


Frieri_LaManga - resized_blogg2
Uploaded with plasq's Skitch!


Etterpå kom jeg i tillegg også I Rampelyset både i uke 25 og 26. Skikkelig artig! :) Denne gangen var det med disse to LO'ene:
Med Sessad sine ord:"Jeg synes denne var så fin! Uten et bilde har siden allikevel blitt et blikkfang og med en historie. Nydelig vintage LO." Tusen Takk, Sessad. Det er så koselig å lese at du syns! På denne LO'en klaffa jo bare alt! :)
Mammas_musikk - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!


Denne gangen med ToneF sine søte ord: "En fantastisk hærlig og sommerlig LO som bare stråler av glede! Var så mange glade og artige detaljer her og så synes jeg at bildet var så kult! Og så er det jo superkoselig å scrappe sine beste venner :)"
Tuusen takk denne gangen også. Veldig rørende!
Schnuppa - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!


Tuuusen hjertelig takk for oppmerksomheten og de fine ordene til alle i det herlige DesignTeamet på Det Rosa Forumet! :) Jeg setter utroolig stor pris på det, jenter! :D Stooor klem til dere alle!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This